Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende diyorum ki adamın pyiasa altüst olmusken ffpden dolayı kasayı farklı bir yerden düzeltip bu adamı kadroda tutmamız lazım. kafasını sahaya yansıtırsa yarar alırız bu adamdan. en basiti kritik bir yerde penaltı alıyor ki en iyi yaptığı iş. falcao falcao dniliyor da bu işi ceza hali var sakatlık durumu var burayı hiç düşünmüyonuz. zararına satılacaksa satılmasın. arkasında bekleyen mitroglu daha vahim durumda çünkü.

taraftar biraz destek olsa kısa sürede düzelir bu da adamın her paylasımının altına git diye baskı kuruyor çok bilirler. bizde istiyoruz gitsin ama böyle olmamalı. bahsedilen rakamlar 5m euro yani yaklasık 30 milyon lira. basit mi bu kadar ya. sen zararına sat oyuncularını ffp basımızda oldugu sürece 2 seneye bak nası kilitleniyosun transfer yaparken. oyun oynamıyosunuz arkadaslar şu kafadan çıkın artık.,
Bu saatten sonra diagneyi şu anki fiyatının üzerine gelecek senede satamazsın ondan sonraki senede satamazsın bu herif artık ağzıyla kuş tutsada taraftarın gözüne giremez hiçbi türlü bununda farkındadır kendisi ve yedek kalmak isteyecek bir adam değil egoistin teki daha fazla zarar etmeden satılması en doğrusu ve bundan sonra yönetim kimseye ama kimseye ederinin çok üstünde miktarlar vermemeli emre akbaba 1 mbaye diagne 2

Falcao da sıkıntı yok o iş bitti boşuna heyecan yapıp canınızı sıkmayın..

Bizim sıkıntımız artık daralan sürede oyuncu satmak zorundayızi Diagne hıyarını satmamız lazımi Stoper almamız lazım. Bunlar için 2 hafta kaldı.

ECU8BmEWkAA3D9a
İnadına mı Paylaşıyor Bu P....venk bunu

Keske Nzonzi gibi 2 gunde bitecek transfer olsa yine. Pastore duyumu da fake gibi

İnstagram da haberler var L'Equipe Falcao Galatasaray'da diye haber girmiş diyorlar var mıdır doğruluğu ?

İnadına mı Paylaşıyor Bu P....venk bunu
tabiki inadina paylasiyor , sosyal medyayi bu kadar cok kullanan biri sen zannediyormusun ki hakkinda yazilip cizilenleri okumuyor , taraftarin buyukbir kismi istemiyor artik diagne yi ,adamda yapmis 4 senelik kontrat ipler onun elinde yani anlayacagin , siz ne derseniz diyin son sozu ben soylerim , demeye getiriyor resmen !!

ben ne diyorum sen ne diyosun yaw
anlatmak isteidğim o değil. taraftarın yapması gereken seyler zaten bunlar imkanları dahilinde. ama yönetim işlerine karısamaz. diagnenin piyasasının anasını belleyip yönetime çatamaz mesela. enerjilerini azıcık kafalarını çalıştırarak kullansalar maddi manevi destek çıkmış olacaklar kulube zaten. ama belli kesimin kafa hiç çalışmıyor kimse de kusura bakmasın.

knk hiçbir taraftar futbolcunun piyasasını öldüremez bu çok komik bir şey yaw. futbolcunun piyasası aldığın fiyat kadar değildir dersin bunu anlarım. Diagne gibi bir kumar oynadın, maksat parayı çevirmek mi bilmiyorum. Bu kumarı oynarken oyuncunun daha önce arap ve çin opsiyonlarını kullandığını göz önünde bulundurman lazımdı.

Dünyada forvet mi kalmadı ki biz kasımpaşaya eğiliyoruz yaw. doğru rakamı bile açıklayamıyorlar. ''Kasımpaşa ile Diagne'nin transferi için özel bir anlaşma yapıldığını ifade eden Cengiz, "Diagne ile Kasımpaşa ile özel bir sözleşme yaptık, mahramiyet olduğu için bunu açıklayamıyoruz.'' diye açıklama yapıyor başkan.

Diagnenin kasımpaşada attığı golleri izlemek bile almamak için bir fikir oluşturur kafanda. yazık 13 milyon gibi bir rakamı çöpe atıyoruz. Bu adamın neyine destek verecekler yaw. yabancı kulüpler sizin taraftarınız istemiyor, biz niye bu parayı verelim mi demiştir sence? ya da taraftarları bile istemiyor uzak mı duralım demişler?

o zaman bizde nagatomoyu almasaydık. taraftarları çöp muamelesi yapıyordu almadan önce. aldık yarım dönem faydalandık.

Hoca çıkıp eren ve serdar azize video çekerek yolları açık olsun falan demişti. çöp muamelesi yaptı resmen. adamlar elde patladı 5 para kazandırmadan gittiler. biri maaşını da aldı sonuna kadar galiba.

taraftarın bir oyuncuya çöp demesi oyuncunun elde patlamasına sebep oluyor ha? yönetimin beceriksizliği, ve yaptığı hatanın sonucudr diagne. aynı şekilde mitroglu da öyle. satılamıyorsa bu taraftar yüzünden değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt