Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.217
- 66.325
- 4.843
Wtf cund beytmm SERGEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wtf cund beytmm SERGEN
Neden gezdigi hanim kizlarimiza kötü söz söyledin renkdas? Seni kiniyorum.
Araya bir kaç tane de altyapı serptik mi tamamdır.
![]()
Fahiş ücret alan belhandayı yedeğe koymak bizi batırırAraya bir kaç tane de altyapı serptik mi tamamdır.
![]()
Detaylari bilmiyorum kardesim, ne yaparsa yapsin ama takima verdigi zarar ortada. Son yillarda gordugum en antipatik oyuncudur kendisi. Bi tarik birde bu cagne denen hirbo. Al birini vur digerine
Wtf cund bey
Taraftarlar Saldırıp Ağzını Burnunu kıracak ondan sonra gider.Yoksa Yeni Tarık Çamdalımız hayırlı olsun.Bu vasifsizdan ne sekilde kurtulacaz merak ediyorum.
Bu saati bulmam gerekiyor....Geri sayim baslasin...
![]()
göt ister kanaatindeyim rtasTaraftarlar Saldırıp Ağzını Burnunu kıracak ondan sonra gider.Yoksa Yeni Tarık Çamdalımız hayırlı olsun.
Ne yapalim üstad.doğruyu söyleyen bi sergen postu olsa bile hakkını vermek lazımtam bir sergen postu olmus ustat
Ne yapalim üstad.doğruyu söyleyen bi sergen postu olsa bile hakkını vermek lazım
O zaman Kadro dışı bıraksınlar.Sahada ve Sosyal Medyada görmeye tahammül edemiyorum.göt ister kanaatindeyim rtas