Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takima 2-3 genc ve hizli oyuncu almaliyiz.
Babel & Feghouli ve Nagotomo & Mariano dortlusu hem yasli hem yavas.

Bakın abartmıyorum.
Bu Gazişehrin hocası Sumudica ,aynı kadro ve aynı oyun anlayışı ile arenada Galatasaray karşısına çıksın lig tarihinde gol rekoru kırılır

Herifdeki cesarete bak.Elindeki kadroyla bu cesaret neyin nesi.
Rakiplerin kalitesini konuşacağımız bir ligimiz yok ki renktaşım iş bizde bitiyor, çok iyi oynamamıza gerek yok maçı kazanmak için biraz çabalasak şu ligde yenileceğimiz rakip yok ki sırf orta saha ikilimizin değeri diğer rakiplerimiz kadar oluyor

Denizlispor 'da müthiş bir takım değil ki biz elimizle maçı hediye ettik deplasmanda yapılmaması gereken tüm hataları yaptık

Bu adamlar sonuçtu neden değil ki.Onyekuru sistem sonucu iş yaptı bir nevi.Göreceğiz rodrigesi fenerde veya onyekuruyu monacoda. Sen topu rakip alana yığ ondan sonra atarsın zaten.Bjk avrupada iyi oynarken 1 tane hızlı kanadı yoktu
Biz deplasmanda oyunu yarı sahaya yıkamıyor, rakibe baskı kuramıyoruz ne yazık ki bu son 2 sezondur böyle. Kaliteli ayaklarımız sayesinde bir çok maçı aldık.

Ben hala Babel'in bu takımın ilk 11 oyuncusu olduguna inanmıyorum nitekim Jimmy de öyle ama yine de Selcuktan iyidir

Babel sadece yedeklerden oyuna sonradan girerek katkı verebilirler diye düşünüyorum umarım yanıltır beni
Daha 4 ay once premier ligde hayvan gibi oynamis oyuncu ?
As olacaktir iyide katki verecektir ama bizim oyun stilimize uygun mu onu tartismak gerekir ne oynamak istiyoruz biz orta saha ile nefes aldirmayip beklerle saldirmak mi yoksa ilerde biseyler yapsinlar teknik ayaklar yapsin birseyler mi?
Bizim durumu belirleyecek olan net bekler

TARAFTAR ÇILDIRDI FALCAOYU İSTİYOR :ubulut:
taraftar çıldırdı falcayu istiyor 🥴
TARAFTAR ÇILDIRDI FALCAOYU İSTİYOR :dans:
taraftar çıldırdı falcayu istiyor:cigara:
TARAFTAR ÇILDIRDI FALCAOYU İSTİYOR:uiyy:
taraftar çıldırdı falcayu istiyor
🚁

:cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom:

Rakiplerin kalitesini konuşacağımız bir ligimiz yok ki renktaşım iş bizde bitiyor, çok iyi oynamamıza gerek yok maçı kazanmak için biraz çabalasak şu ligde yenileceğimiz rakip yok ki sırf orta saha ikilimizin değeri diğer rakiplerimiz kadar oluyor

Denizlispor 'da müthiş bir takım değil ki biz elimizle maçı hediye ettik deplasmanda yapılmaması gereken tüm hataları yaptık
Nzonzi takıma sertlik katacaktır. Geçen sene deplasmanda Donk oynamadan maç kazanamıyorduk ki Donk bizim seviyemizin altında bir oyuncu olmasına rağmen. Ayrıca Nzonzi'nin takıma girmesi Seri'yi de orijinal mevkisine doğru iterek onun da oyununu pozitif yönde etkileyecektir.

Denizli maçına çok takılmamak lazım selcuğun ilk 11 başlaması penaltı kaçırması vs hepsi bi yana 10 kişi kalmasak yine de kazanırdık nzonzi ve falcao ile bu ligin en iyisi biziz her halükârda yeter ki kendi ayağımıza sıkmayalım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FB_IMG_1566239482111.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt