Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
Emre mor bence abdulkadirdende iyi .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkadir ne yahu ben Emre Mor'u potansiyel olarak Cengiz ile kıyaslarım ne Abdülkadir'iEmre mor bence abdulkadirdende iyi .
Belhanda kendi ülkesinin milli takımında 4-3-3'te orta sahanın solunda oynuyorBelhanda içeri kayar Feg forvete atar kendini. Kanatlar garibanlara kalır, otobanda yarış izleriz.
Abdülkadir ne yahu ben Emre Mor'u potansiyel olarak Cengiz ile kıyaslarım ne Abdülkadir'i
Rakiplerin kalitesini konuşacağımız bir ligimiz yok ki renktaşım iş bizde bitiyor, çok iyi oynamamıza gerek yok maçı kazanmak için biraz çabalasak şu ligde yenileceğimiz rakip yok ki sırf orta saha ikilimizin değeri diğer rakiplerimiz kadar oluyorBakın abartmıyorum.
Bu Gazişehrin hocası Sumudica ,aynı kadro ve aynı oyun anlayışı ile arenada Galatasaray karşısına çıksın lig tarihinde gol rekoru kırılır
Herifdeki cesarete bak.Elindeki kadroyla bu cesaret neyin nesi.
Gazişehir bu sumudicayı kovup normale döner. Şikecilerin şansına 3.lig seviyesinde bi takım vardı karşılarındaGazişehir 20 puanı zor bulur çok kotü bir takım. Farklı yenilmesi gayet doğal. Fenerin esas durumu haftaya belli olur.

Biz deplasmanda oyunu yarı sahaya yıkamıyor, rakibe baskı kuramıyoruz ne yazık ki bu son 2 sezondur böyle. Kaliteli ayaklarımız sayesinde bir çok maçı aldık.Bu adamlar sonuçtu neden değil ki.Onyekuru sistem sonucu iş yaptı bir nevi.Göreceğiz rodrigesi fenerde veya onyekuruyu monacoda. Sen topu rakip alana yığ ondan sonra atarsın zaten.Bjk avrupada iyi oynarken 1 tane hızlı kanadı yoktu
Daha 4 ay once premier ligde hayvan gibi oynamis oyuncu ?Ben hala Babel'in bu takımın ilk 11 oyuncusu olduguna inanmıyorum nitekim Jimmy de öyle ama yine de Selcuktan iyidir
Babel sadece yedeklerden oyuna sonradan girerek katkı verebilirler diye düşünüyorum umarım yanıltır beni
Gördük Fas'ı uluslar kupasında. Bi halt yapamadılar Benin'e bile gol atamadılar.Belhanda kendi ülkesinin milli takımında 4-3-3'te orta sahanın solunda oynuyor

Nzonzi takıma sertlik katacaktır. Geçen sene deplasmanda Donk oynamadan maç kazanamıyorduk ki Donk bizim seviyemizin altında bir oyuncu olmasına rağmen. Ayrıca Nzonzi'nin takıma girmesi Seri'yi de orijinal mevkisine doğru iterek onun da oyununu pozitif yönde etkileyecektir.Rakiplerin kalitesini konuşacağımız bir ligimiz yok ki renktaşım iş bizde bitiyor, çok iyi oynamamıza gerek yok maçı kazanmak için biraz çabalasak şu ligde yenileceğimiz rakip yok ki sırf orta saha ikilimizin değeri diğer rakiplerimiz kadar oluyor
Denizlispor 'da müthiş bir takım değil ki biz elimizle maçı hediye ettik deplasmanda yapılmaması gereken tüm hataları yaptık