Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler telefondayım şuan kendimi Ahmet Bulut olarak tanıttım. İnanırmısınız Diagne'yi 20 sattık dedim inandılar. 9 like gelirse Ahmet Bulut olarak Falcao'yu bile getiririm.

Daha kaç mesaj var yeni başlığa ??? Fenerlileri çağıralım malum sms falan adamlar alışkın mesaj atmaya 😞

Forumda ölü toprağı var

Şimdi kafamda deli soruları sıralıyorum

- ffp ekside kapatırsak luyindamanın cl ye bildirilemeyeceği kesin bilgi mi?
Eğer öyleyse ne halt edeceğiz ki elimizdeki en aktif stoper

- tüm planlama diagne satışına mı bağlandı b planı var ben mi kaçırıyorum?

- böyle büyük bir çıkmaz söz konusu iken ayrıca transferin bitmesine 14 gün kalmışken fazla rahat görünmüyormuyuz?
Cevap veriyorum 1 ekside bitirmeyeceğiz. 2 Diagne satılmasa da forvet alınacak 3 Ortada çıkmaz falan yok. Geçen seneden Onyekuru fernando eksik, fernando yerine Nzonzi, onyekuru yerine Emre geldi. Artı seri var artı rotasyonun daha güçlü. Bunlar Falcao gelmezse olanlar, gelirseyi ki gelecek düşünemiyorum bile. Tek soru işaretim hazırlık maçları Denizli maçımız ışık vermedi hoca clyi düşünüp yükleme yapmaya devam ediyoruz demiş ki olası. Sonuçta yorgun beden ile dinç bedenden aynı verimi alamazsın sadece fizik olarak değil psikolojik olarak da.

Seref Aydin foruma gelse su Sali muhabbetine Bi açiklik getirse çok memnun olurum.

Adam 38. kolpasını dönüyor siz hala Şeref Aydın abi duyum ver abi modundasınız.

.
2140091_oc424.webp

Seref Aydin foruma gelse su Sali muhabbetine Bi açiklik getirse çok memnun olurum.
Şeref Aydın patladı mı :cigara:

Tarihleri sallıyorum
05.08.2019 "Sosyal medya ve sözlükte hesabım yok. Hiçbiri bana ait değil,inanmayın."
16.08.2019 "srfydn1905 ve sözlükteki hesap benim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt