Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Evet beyler telefondayım şuan kendimi Ahmet Bulut olarak tanıttım. İnanırmısınız Diagne'yi 20 sattık dedim inandılar. 9 like gelirse Ahmet Bulut olarak Falcao'yu bile getiririm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşver kaynağı, modlar biliyosa istediğin gibi sallayabilirsin.Beyler son dk bilgisi geldi telefondayim halen
Diagne ye satmisiz 20 mio euro ya
Falcao haricinde 3 dünya stari daha alcakmisiz
Kaynak sormayin lütfen modlar biliyor
5 like atarsaniz bir duyum daha paylasirim ..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kim dedi ahahaKoç falcaoyu alabilir jahahshahshsksjs
Cevap veriyorum 1 ekside bitirmeyeceğiz. 2 Diagne satılmasa da forvet alınacak 3 Ortada çıkmaz falan yok. Geçen seneden Onyekuru fernando eksik, fernando yerine Nzonzi, onyekuru yerine Emre geldi. Artı seri var artı rotasyonun daha güçlü. Bunlar Falcao gelmezse olanlar, gelirseyi ki gelecek düşünemiyorum bile. Tek soru işaretim hazırlık maçları Denizli maçımız ışık vermedi hoca clyi düşünüp yükleme yapmaya devam ediyoruz demiş ki olası. Sonuçta yorgun beden ile dinç bedenden aynı verimi alamazsın sadece fizik olarak değil psikolojik olarak da.Forumda ölü toprağı var
Şimdi kafamda deli soruları sıralıyorum
- ffp ekside kapatırsak luyindamanın cl ye bildirilemeyeceği kesin bilgi mi?
Eğer öyleyse ne halt edeceğiz ki elimizdeki en aktif stoper
- tüm planlama diagne satışına mı bağlandı b planı var ben mi kaçırıyorum?
- böyle büyük bir çıkmaz söz konusu iken ayrıca transferin bitmesine 14 gün kalmışken fazla rahat görünmüyormuyuz?
Kaynagini modlar biliyormuEvet beyler telefondayım şuan kendimi Ahmet Bulut olarak tanıttım. İnanırmısınız Diagne'yi 20 sattık dedim inandılar.
20 milyon Diagne olağan üstü bişi olur, diğer haber 3 dünya yıldızı olabilir tabi heleki öyle bir bonservis geliyorsa
Ben bile bilmiyorum modlar nereden bilecek ?
kim diyor ?Falcao haftaya salı açıklanır diyorlar
A. Çakar öle bi duyum aldım dedikim dedi ahaha
Arti 20 bide bonusa varmis20 milyon Diagne olağan üstü bişi olur, diğer haber 3 dünya yıldızı olabilir tabi heleki öyle bir bonservis geliyorsa
Renkdaş tam profil resmindeki hocanın tepkisi gibi bi tepki verdimArti 20 bide bonusa varmis
Yani üstüne bir 3 dünya stari daha gelebilirmis
Tabi bunun icin bonus devreye girmesi lazimmis

Şeref Aydın patladı mıSeref Aydin foruma gelse su Sali muhabbetine Bi açiklik getirse çok memnun olurum.
Dostum milletin sinirler gergin şaka bile kaldırmam artık arada kaynarsınBeyler son dk bilgisi geldi telefondayim halen
Diagne ye satmisiz 20 mio euro ya
Falcao haricinde 3 dünya stari daha alcakmisiz
Kaynak sormayin lütfen modlar biliyor
5 like atarsaniz bir duyum daha paylasirim ..