Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Aynen oyle Sosa'yi biraz daha one atip Abdulkadir'i de asil mevkisinde oynatabilirlerdi.Mikel yerine, Azubuike yada o tarz genc dinamik dos lazimdi oraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle Sosa'yi biraz daha one atip Abdulkadir'i de asil mevkisinde oynatabilirlerdi.Mikel yerine, Azubuike yada o tarz genc dinamik dos lazimdi oraya
Kendisi de bir pok bilmededigi için geciniz
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
italyan gazeteci de yazmış zaten bu hafta imzalıyacak diyeİçiniz rahat olsun, strese gerek yok, yönetim bizden daha çok istiyor bu transferi ve şu sıralarda bile hummalı bir çalışma vardır bir an önce oyunuyu getirmek için..
Aslında bizim yönetimin iş bitiriciliğine güvenmiyorum ama Mendes ve Bulut bu büyük cukkayı kaçırmamak için herşeyi yaptılar yapıyorlar.
@Emrah Yıldırım@Vasfi Vural renkdaş yeni nöbeti açmak için neyi bekliyorsun?İlla yangın mı çıkaralım?Falcao nöbetini yâr etmek istemeyen varsa isim vermen yeterli...
O çiçeğin adı günebakan.güne açan çiçekler gibisin
duvar gibi yapışmayım sana
Ne o Ünsal?Yine herkese gider yapıyorsun.güne açan çiçekler gibisin
duvar gibi yapışmayım sana
Bir sonraki nöbeti acan Falcaoyu aciklar
Böyle bir şey olamaz Özgün bey ilk günden beri bu transfer görüşmesinin içinde. Falcao ile de takipleşiyorlar.Fatih Altaylı'yı dinlediniz mi ya? Dediği doğruysa skandal resmen.Fotoğrafın çekildiği günden önce Falcao ile 1 tane bile yöneticimiz görüşmemiş. Ve Falcao'nun Galatasaray'dan 1 kişi bile görmedim nerede bunlar demesi üzerine gidilmiş yanına.
@Vasfi Vural hadi be kardeşim...Kuruduk anasını satayım.Bir sonraki nöbeti acan Falcaoyu aciklar