Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçiniz rahat olsun, strese gerek yok, yönetim bizden daha çok istiyor bu transferi ve şu sıralarda bile hummalı bir çalışma vardır bir an önce oyunuyu getirmek için..

Aslında bizim yönetimin iş bitiriciliğine güvenmiyorum ama Mendes ve Bulut bu büyük cukkayı kaçırmamak için herşeyi yaptılar yapıyorlar.

İçiniz rahat olsun, strese gerek yok, yönetim bizden daha çok istiyor bu transferi ve şu sıralarda bile hummalı bir çalışma vardır bir an önce oyunuyu getirmek için..

Aslında bizim yönetimin iş bitiriciliğine güvenmiyorum ama Mendes ve Bulut bu büyük cukkayı kaçırmamak için herşeyi yaptılar yapıyorlar.
italyan gazeteci de yazmış zaten bu hafta imzalıyacak diye

Gurperi olumsuz yazmış. Daha neyin uzaması bu. Yetti be yetti. Bizi bu kadar yoran bir süreç hiç olmadi. Artık salin falcaoyu. Sturridge vardı alabilirdik gitti. Dünyada forvet mi kalmadi yeter be.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Altaylı'yı dinlediniz mi ya? Dediği doğruysa skandal resmen. :oops: Fotoğrafın çekildiği günden önce Falcao ile 1 tane bile yöneticimiz görüşmemiş. Ve Falcao'nun Galatasaray'dan 1 kişi bile görmedim nerede bunlar demesi üzerine gidilmiş yanına.
Böyle bir şey olamaz Özgün bey ilk günden beri bu transfer görüşmesinin içinde. Falcao ile de takipleşiyorlar.

Yönetimin Falcao sürecindeki çabası, Diagne'yi ikna etmesi için de önemli.
Diagne'nin satışı demek, olası 1-2 takviye demektir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt