Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hay başlıcam fovetinede falcaosunada. bırakın yeter ya, resmen başşak geçiyor adamlar bizle. vermiyorlar işte ne yapabiliriz. başka forvet yokmu bu dünyada

falcao kap haberi gelirse ardından mitroglou ile ilgili kap haberi gelir muhtemelen. hafta sonuna doğru da diagne satış haberi gelir.

Yaw ne alaka jardimle görüsecekmis filan.... adam uzun süreli sözlesme istiyordu hani?? 1 sene daha monacoda kalmaz. Salliyorlar

Dün de söyledim Ahmet Bulut'u takip etmek lazım transferi bitirecek adam o. Fransa'ya falan gitmesi lazım transferin bitmesi için. Ahmet Bulut'un söylediği 1 hafta bugün doldu. Anlaşma olmuş olsa şimdiye kadar elli kere açıklanırdı.

Bana kolpa gibi geldi değilse cinayet çıkar.
Screenshot (1).webp
Screenshot (2).webp

19.05 de kap gelmesse büyük ihtimal banlanırım heralde yeter artık bu taraftarı oyaladığınız rezillik ya takım resmen forvet siz

Abi Jardim ile Falcao bugün görüşecekse transfer niye haftaya kalsın , baştan mantık hatası. Jardim en başından beri istiyor , adam evini boşaltıp instagram hesabına cimbom dediği günden sonra Jardim bir tarafını da yırtsa bu adamı döndüremez senelik sansasyonel zam yapmadığı sürece.

Kaldı ki haftasonu maça çıkmamış adam bu yüzden.

1566392415489.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt