Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav kardeşim bugün kap gelir gelmez de rodopa kalsa gs falcao yan yana bile gelemezdi bu paraları vermesinin imkanı falan yoktu vs vs diyordu 1 ay önce.

adam imzaladı geldi artık. yok jardim istemiyomuş falan boş işler videoda maksat konusacak konu olsun

Peki Falcao şampiyonluk için yetecek mi? Oynadığımız futbol sos veriyor. Ben maça çıkarken bir planımız olduğunu göremedim henüz. Tek taktiğimiz. Taktik maktik yok. Bam bam bam. Ama sonunda bam bam bize giriyor.

Akhisar, Denizli gibi takımlara diş geçiremiyoruz. Bunları yenmek için Falcao'ya ihtiyacımız yoktur herhalde? Ben diyorum, acaba hoca bir şeyleri yanlış mı yapıyor? Bu kadroyu kuran o. Ama geldiğinden beri performansımız çok düştü. Tam tersine, bir şeyleri değiştirdikçe performansımızın artması gerekmiyor mu?

Millette yangın yapacak heves kalmadı ki

Sturridge trabzona gelene kadar istanbula 50 kere gelirdi.
boş yere vakit kaybetmedik inşallah Falcao peşinde.

Anasini avradini sulalalesini rodobunu falcaosunu mendesini jardimini emeği gecen herkesi hatta slimani seninde şey edeyim gunahin yok ama olsun

Kadir Çetinçalı: "KAP bugün olmayabilir. Üst düzey bir yetkiliden aldığım bilgidir. Oyuncu ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. Jardim Falcao ile 1 yıl daha devam etmek istiyor."

amannnnnnn sıkıldım ya çıkıyorum belli bir süre baydı artık

Monaconun 10 tane forveti var ne yapacaklarmis daha falcaoyu 😂😂 birsey bildigi yok bu rodopun

Bana kolpa gibi geldi değilse cinayet çıkar.Ekli dosyayı görüntüle 57090Ekli dosyayı görüntüle 57091

Doğruysa korkunç

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gidin 1 günde batshuayi kiralık alın gelin.uğraşmayın artık bu monakoyla falan, allah belasını versin böyle takımın. birde kardeşlermiş, apo gözünü seveyim sen konuşma ya...

Burada yönetimin tek kabahati yok yönetim daha ne yapsın. Falcao büyük golcu üzerinde çok durdular olacak sandılar olmuyorsa yapacak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt