Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao bonservissiz olmuyorsa başka opsiyonlara bakılabilir. batshuayi kadroya giremiyor, düşük bir bedelle kiralık teklifi yapılabilir. verirleri mi bilmiyorum ama zorlamak lazım başka opsiyonları da. yine geçen seneki gibi olmasın.

1566407544956.webp

Şunu apoya alıntılasam ayıp olur mu?

Fatih terim yönetime giydirerek ben diyeyim. Hadi forvet alamadin, lyundima spl ye yazdiramazsan yönetim gider net

bence falcao transferi yatacak anasını satayım

falcao okey
monaco okey
jardım ikna edilecekmiş tükürürüm bu işe

bence transfer iptal beyler

Adam yolda yürürken bile sekiyor gelse bile 1 ayı vardır minimum. Başka alternatifimiz de yok büyük ihtimalle. Apo yine klasik açıklamasını yapar boşuna umutlanmayın. Diagne ile devam edicez.

Ne falcao ne diagne sorun.

Bu yönetim ne yaptığını zannediyor acaba.. almayacaksan uğraşma, elindeki adama güvensizlik verme.

Nevzat, ali naci, zeki, volkan kılıç, emre kaplan,hazar büyüka,radyospor, takvim, posta, fotomaç, fanatik, abola, ojogo, the sun, lequipe bu hesaplarla ilgili bir şey paylaşana ağır söverim. + veli yiğit gavatı, burhancan, savaş Çorlu bitmiyorlar mk

Son düzenleme:
cagneyi sevmem ama cagnede bukadar kötü degildi, sen bi adama sürekli yallah arabistana, sktr git artik, fck off, go arabia, dersen o adam birdaha senin icin top oynarmi, gerekirse yatar parasini catir catir alir!!! itibarsizli gs yönetimi yaptirmistir kimse kusura bakmasin, idari yönden ibrasizlik yavas yavas gün yüzüne cikiyor, terim olmasaydi zaten simdi oooohooooooo....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt