Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kontenjan açmakla ne alakası var. Falcao için şimdide onumu bekliyoruz.

Diagne gidecek bekle
Monoca forvet alacak bekle
Kostas gidip kontenjan açılacak bekle.

Monacoyum. ... Ne güzel planlama. Dunya golcüsü alma planın var ama marsta yaşıyor bizim yönetim

Once Falcaodan sonra eşini ikna ediyorduk. Şimdi Jardimi ikna etmeye çalışıyoruz.

Sonra yillardir biriken cay parasi yuzunden Monaconun caycisinida ikna edecekmisiz. Monacodugumun durumuna sinirlenmemek elde degil

dakan huztepe küfredicem diyip duruyordu etmiş sonunda reis

Falcao aşağı falcao yukarı derken gerçek ihtiyaçlar kimsenin umrunda değil

Yedek yerli orta saha
2 forvet
Hızlı hücumcu
Yedek yerli stoper

Ya o değil de transfer olaylarını çok zor bir şeymiş gibi gösteriyor bizim yönetim. Diğer kulüpler tak, tak diye yapıyor. Onu da geçtim Seri ve Nzonzi’de biz de tak tak diye açıkladık. Ama bizde santrafor bölgesine transfer gerçekleşmiyor Gomis sonrası. Çok ilginç. Diğer bütün mevkilere transfer oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tinerciler oyuncu maaşlarını bile odeyemiyordu nasıl bonservis verebiliyorlar ! Bu işte var biseyler

Şuan belki boşuna kızıyoruz bunların bir bildiği vardır ama bu kadar da bekletilmezki kardeşim bir taraftar geçen sene şampiyonlar Ligi'nde ligde eren ile oynamışiz elindeki en iyi adami Gomis i para için para yok diye yok pahasına verip hem sapmpiyonlar ligini yakıyorsun hemde taraftarın kalbini kiriyorsun kaç kişi cagne forması aldı kaç kişi mitroglu ismini yazdirdi yaptığın hatanin bedelini hala ödüyoruz dua edin feguli ile onyekuruya sizi kurtardı ikisi bu sene hiç mi plan olmaz yedek forvetin yok işte ilk onu al sonra as forvet için zaman kazan yok illa falcao da falcao lig basladi 3 puan gitti ikinci hafta forvet hala yok utanın utanin...

Falcao aşağı falcao yukarı derken gerçek ihtiyaçlar kimsenin umrunda değil

Yedek yerli orta saha
2 forvet
Hızlı hücumcu
Yedek yerli stoper

Millet biliyor eksikleri yazdığın gibi ama bonservis,kiralık verecek para yok. Kontenjan yok. Biz bunları soylesek ne olur. Oyuncu satmadan no transfer

Hasan Şaş daha 2 ay var derken adam doğru söylüyor aceleye yangına gerek yok diyenler nerede

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlamadığım olay ne biliyor musun? Asıl teknik heyetin transferlerin kampa yetişmesini istemesi gerekirken biz istiyoruz. Onlar için hava hoş demek ki. Bu durum onları etkilemiyorsa sıkıntı yok. 2 Eylül’de de gelse olur yani. Hazırlık olaylarını takmıyor bizim teknik ekip iki ay var dendiğine göre. Ben bu açıklamadan bunu anlıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt