Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Bunuda spam atin
koftimajör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunuda spam atin
Biz de Diagne gitmeden veremiyoruz. Yalan oluyor..Yok ciddiyim işlerim olduğu için bakamadım en son Kap bekliyorduk nöbette ancak girebildim. Açıkçası bu açıklama bana standart geldi artık. Ya bonservis vereceksiniz ya bonservis diyorlar. İletişimi çok kötü yönettiğimiz için şu an bu durumda bu transfer.
Öyle böyle konusu bu hafta belli olur.mevzu bu zaten
ligi o kadar dert etmiyorum oyle veya boyle kazanacak duzeydeyiz
asil sorun avrupa lakin
Bunuda spam atin
Öyle böyle konusu bu hafta belli olur.
Lig içinde iyimser değilim ben
Önce Falcao transferi bitsin sonra bekleri halledelim sonra yedek stoper sonra yerli orta saha alalım da sonra yedek kanat oyuncusu düşünelimDiğerleri o kadar kötü işte sen hesap et. Babelin göreceli olarak iyi olması yetmez yeterli olmaz olmuyor gördüğün gibi. Takımı ileri taşıyacak adam eksiltecek biri lazım.
öyle şeyler yaşatıyorlar ki geri planda kalıyor seri transferi Şükrü hanedar'ın başarısı nzonzi konusunda bilgim yok onu da getiren kimse teşekkürler
Orası öyle ama bu transferlerde tek değışken şükrü ve apo.birine sükru gidiyor kısa surede bitiyor.modeste alan pato falcaoya apo bulaşıyor sonuç rezalet.sorun net ortada apoO transferleri de Şükrü tek başına bitirmedi. Falcao transferinde olan Özgün bey o transferlerin de gizli mimarıdır. Falcao transferinde Apo’nun sadece o fotoğrafı çektirmek için gittiğine eminim onun dışında görüşmeleri Özgün ve menajerler yürütüyor tahminimce