Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ciddiyim işlerim olduğu için bakamadım en son Kap bekliyorduk nöbette ancak girebildim. Açıkçası bu açıklama bana standart geldi artık. Ya bonservis vereceksiniz ya bonservis diyorlar. İletişimi çok kötü yönettiğimiz için şu an bu durumda bu transfer.
Biz de Diagne gitmeden veremiyoruz. Yalan oluyor.. :)

Diğerleri o kadar kötü işte sen hesap et. Babelin göreceli olarak iyi olması yetmez yeterli olmaz olmuyor gördüğün gibi. Takımı ileri taşıyacak adam eksiltecek biri lazım.
Önce Falcao transferi bitsin sonra bekleri halledelim sonra yedek stoper sonra yerli orta saha alalım da sonra yedek kanat oyuncusu düşünelim

Babel-Feghouli-Yunus-Emre-Jimmy-Adem varken ekstra bir kanat oyuncusu alacağımızı çok düşünmüyorum ...

Gignac haberini vermeye baslamadı mı daha basın. Malum transferin son gunleri yaklastı

öyle şeyler yaşatıyorlar ki geri planda kalıyor seri transferi Şükrü hanedar'ın başarısı nzonzi konusunda bilgim yok onu da getiren kimse teşekkürler

Şükrü de gitti Monaco’ya, yani Abdürrahim gidip transferi tek basina yapmaya kalkismadi ki.

Bana kalsa 2018 Haziran’da Haldun’u getirirdim transferin başına, ayrı mesele.

transfermarkta mitroğlunu çıkarmıslar listeden kap geldi mi kesin ayrıldı mı ben mi kaçırdım

O transferleri de Şükrü tek başına bitirmedi. Falcao transferinde olan Özgün bey o transferlerin de gizli mimarıdır. Falcao transferinde Apo’nun sadece o fotoğrafı çektirmek için gittiğine eminim onun dışında görüşmeleri Özgün ve menajerler yürütüyor tahminimce
Orası öyle ama bu transferlerde tek değışken şükrü ve apo.birine sükru gidiyor kısa surede bitiyor.modeste alan pato falcaoya apo bulaşıyor sonuç rezalet.sorun net ortada apo

1566416035243.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt