Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü apo istifa diye stad inlemeli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece apo değil hepsi için inlemeli.
Yahu öyle bir şampiyonluk yaşadık ki resmen piyango oldu.Şampiyon olamayız diye düşünürken çok büyük revizyon yaparız diyorduk. çok süpriz biçimde şampiyon olarak müthiiş bir fırsat geçti elimize..
Ne umutlarla transfer sezonuna girdik geldiğimiz noktaya bak...

Ama her zamanki gibi, her transfer sezonunda olduğu gibi başımızdaki çapsızlar iş bilmezliklerini gösterdiler.

Bu yönetim kocaman bir hiçtir.
Başımızda kim olursa olsun ekonomik olarak zaten artıya geçecektik.
Bu kadar yetersiz oldukları gün gibi aşikar adamları baş taçı yapan taraftardanda hiçbir halt olmaz.
Bu taraftar varken bu fiyaskoların yaşanması çok normal.
Bu taraftar ve genel kurul yapısıyla senelerdir adam gibi başkan ve yönetici bulamamamız çok normal.

Yahu inanılır gibi değil.
Başkan ve yöneticiler o kadar basit hatalar yapıyor ki Galatasaray bundan çok ciddi zarar görüyor.Ama taraftara bakıyorsun tepki sıfır.Daha çok bu yöneticileri korumak için türlü türlü bahaneler üretip polyana moduna giriyor.

bizi karsi millete rezil ettiniz, kümedeki fener bile dalga gecmeye basladi, YÖNETIM ISTIFA!!!!

Falcao haberleri çıkalı 50 günü geçti Sneijder, Lincoln, Feghouli vs hiçbir transfer bu kadar uzun sürmemişti. Ben Falcao'nun gelmesini çok istiyordum ama hiç kimse Galatasaray'dan üstün değildir olmuyorsa olmuyordur 50 gün 1 adamın peşinden koşmazsın çok önceden alternatifi bellidir gidip alırsın. Geçen yıl da aynı hatayı yaptılar hala kimse akıllanmamış. Galatasaray taraftarını kimse boş laflarla kandıramaz.

Eğer Falcao gelmezse beleş Sturridge kaçtığı için kafamızı taşlara vururuz
Sturridge kaçsın, kaçan o olsun. Abi sakat adam sakatlık geçmişi normal kariyerinden daha fazla. Yoksa o adamın trabzona gelme ihtimali var mıydı bi düşün?

Şeref aydın yurtdışında çıkan olumsuz haberlerin işe yaradığını söylemişti bakalım bir sürü olumsuz haber çıktı bir işe yaracak mı

B5046009-4D75-4EAD-B549-721EE5EFF57A.webp

Kolombiyalilari gaza getiriyorum. Bütün ülkeyi Monaco düsmani yapacagim

Ben de bir kulübün yöneticisi olsam, Abdur topçu almak için bana gelse beleşe vereceğim topçu için bile "Ben bu heriften 4-5 bonservis kopartırım" derim.

Falcao da bi noktaya kadar direnir. Monaco alanen transfer süresinin bitmesini bekliyor falcao g8demesin diye. Bizim salaklar da uyumaya devam etsin bu iş bi kaç gün daha uzarsa fiyasko olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt