- 19 Şubat 2009
- 22.429
- 4.023
- 2.483
Yönetim yanlış yönetti süreci, bu kadar net.Olm siz ne laftan anlamaz adamsiniz ki..
Falcao gelmek istiyor ama Monaco g.tlük yapiyor iste.
Yönetim ne yapsin kacirsinmi adami
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim yanlış yönetti süreci, bu kadar net.Olm siz ne laftan anlamaz adamsiniz ki..
g. tluk yapanlarla niye kardes kulup oluyoruzOlm siz ne laftan anlamaz adamsiniz ki..
@LatinFutbol: Kolombiya basini son dakika geçiyor Monaco Falcao'ya yeni sözleşme önerdi diye.
geçmiş olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lequipe ???Ben hiçbir yerde monaco 2 yada 3 yıl uzatma teklif etti haberi gormedim.
Ama deme oyle o cok tatlisko ve takimimizi cok seviyor..taam mi..Valla öyle bir moda girdim ki sırf Apo rezil olarak defolup gitsin diye Falcao gelmesin modundayım.. Bugün Diagne ve Mitroğlu gitseydi ve onların yerine bir forvet oyuncusu alınsaydı + Falcao gelmezse bile 1 forvetle daha çok güzel transfer sezonu geçirdik diyebilirdim.. 2 tane forvet + onlara alternatif Babel'le gayet güzel idare edebilirdik..
Sen şampiyonluk sonrası Diagneyi satma , Belhandayı satma sonra bir forvetin arkasından Alan, Modesse gibi yaşanan rezilliklere rağmen transferin bitmesine 1-2 haftaya kadar koş Galatasaray'ı yakmaya devam et..
Falcao gelsede gelmesede Abdurrahim Albayrak gitsin diye nöbet tutulmalı.. 1.5 senedir Galatasaray'a yaşattığı rezilliklerin maliyeti Edirne'den Kars'a yol olur..
Vasfi sen açsan nöbeti şu an bek için yangın yapıyorduk Vasfi !!!!!Nankör adam Nzonzi KAP'ı benim nöbette geldi sonra???