Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monaco tutmayi onermis.
Falcao yine redetmis. Adam kendisini kesecek gemek icin

onospu-cocuklari_371382.jpg

Monaco'ya karşı hissiyatım.

Valla öyle bir moda girdim ki sırf Apo rezil olarak defolup gitsin diye Falcao gelmesin modundayım.. Bugün Diagne ve Mitroğlu gitseydi ve onların yerine bir forvet oyuncusu alınsaydı + Falcao gelmezse bile 1 forvetle daha çok güzel transfer sezonu geçirdik diyebilirdim.. 2 tane forvet + onlara alternatif Babel'le gayet güzel idare edebilirdik..

Sen şampiyonluk sonrası Diagneyi satma , Belhandayı satma sonra bir forvetin arkasından Alan, Modesse gibi yaşanan rezilliklere rağmen transferin bitmesine 1-2 haftaya kadar koş Galatasaray'ı yakmaya devam et..

Falcao gelsede gelmesede Abdurrahim Albayrak gitsin diye nöbet tutulmalı.. 1.5 senedir Galatasaray'a yaşattığı rezilliklerin maliyeti Edirne'den Kars'a yol olur..
Ama deme oyle o cok tatlisko ve takimimizi cok seviyor..taam mi..

Eğer Falcao gelmezse beleş Sturridge kaçtığı için kafamızı taşlara vururuz

Bitmiş işi baltalayan bir yöneticimiz var fotoğraf paylaşarak yüzde 99 bitti diyerek sürekli koz veriyor monacoya adamlar da faydalanıyor

Yonetimin bi açıklama yapması lazım artık.zaten her sey gozonunde yasandı.olmuyorsa,Albayrak istifası ile birlikte acıklasın.

Bizde gide... diyene kapı gösteriliyor taraftar hain ilan ediyor bunlar hala tapıyor, YETTİ BE!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt