Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetimi genel olarak başarışı buluyorum bilmiyorum belki de kendilerinden önceki yönetimler çok başarısız olduğu için öyle geliyordur ama söz konusu forvet olunca basireti bağlanıyor resmen bizim yönetimin

Gomis'in satışı
Sonrasında 2 tane forvet alacağız sözü verilmesi
Yerine forvet alınmayışı
Modeste olayı
Aylar sonra kulübü bizi uyardı ceza alabilirdik dememiz
Alan-Pato olayı
O kadar isimden sonra gidip Diagne'ye o kadar para vermemiz
Kimsenin yüzüne bakmadığı hale gelmiş Mitroglou'ya verilen ücret
Şimdi Diagne'nin satılamaması
Falcao'nun 1.5 aydır beklenmesi

Söz konusu forvet ve transfer kelimeleri bir araya gelince neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor ...

Olsun.

Gomise 1.7 milyon vermedik ya!! Varsin 18 milyon euro + muhtemel CL tur basarisi ile kasamiza bi 15 milyon euro daha girse 33 milyon eurodan olmus olsak da Gomis e 1.7 zam yapmadık çok iyi oldu!!

Zaten penalti kaciriyordu, guluyordu!!

ya maceraya gerek yok bu saatten sonra mitronun yerine mirallas tipi santrafor da oynayabilen bir orta saha alıp açığı kapamak için naga/linnesten birini satıp yerine boştaki kolodciak alıp bir iki yerli genç scout transferiyle sezona konsantre olmak en iyisi. 2-3 haftaya anca takımın psikolojisi düzelir zaten. diagne satılırsa o paraya da iyi forvet alırız. tabi gönül falcaoyla da yetinmez benzema james filan ister ama elden gelen neyse o olsun.

Bu fotoğraf geyiği 10 sene sürer artık bir yönetici hoca sayesinde bu kadar sevilmişken kendini bu kadar rezil edebilir işte .. her gelişlerinde hoca kurtarıyor hala aynı hataları yapıyorlar insan utanır biraz.

Sponsor isi ne oldu? Bisikletin gidin artik, bi isi beceremediniz olm!!!

en son 2 ay önce falan haber çıktı bu konuda herhalde.

2 sezondur şampiyon olan takımın göğüs sponsoru bulamaması en hafif tabirle rezalettir.

ama gündem yoğun olduğu için taraftarın dikkatini çekmiyor yeterince

bu taraftarın reaksiyonuna göre farklılaşıyor.

taraftar ittiği zaman camia karışık da olsa tutunuyoruz. ama taraftar ilgisi azalınca ligin büyükleri arasında en çabuk kırılanı belki de biziz.
Ilgi niye azalacak yav. Ben deli gibi bi sonraki haftanin macini bekliyorum. Nekadar kötude oynasak. Demekki transfer taraftari var gercekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt