- 1 Haziran 2015
- 27.839
- 19.364
- 2.148
Bu saatten sonra bulacağın adam çöp olur ancak.O yuzden falcao gelmiyorsa forvet kalsın.Diagne ile devam edelim.İyi bir sol kenar alır kapatırız
%100 doğru bir post.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra bulacağın adam çöp olur ancak.O yuzden falcao gelmiyorsa forvet kalsın.Diagne ile devam edelim.İyi bir sol kenar alır kapatırız
Öyle de diyebiliriz üstat1 apodan 0.14 de senden mi reis?
Transfer sonunda ya kral olacak yada medya hokkabazıZeki tek başına direniyor
Zeki tek başına direniyor
Gelse bile Abduşun pişkin pişkin sırıtışını, yalakalıklarını, yalanlarını görmek istemiyorum.Allah askina bu saaten sonra falcao gelse bile su rizeliyi kovun artik
bir de sabahlara kadar uyumuyormus. allah muhafaza demek bir de uyusa kıcından donunu alacaklar.Kardeş açıklaması bence fotodan daha rezil . Kardeş dedikleri adam futbolcuyu vermiyor , Albayrak rezillik diz boyu be
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zeki tek başına direniyor
Monaco tutmayi onermis.
Falcao yine redetmis. Adam kendisini kesecek gemek icin
Bizim yönetimi genel olarak başarışı buluyorum bilmiyorum belki de kendilerinden önceki yönetimler çok başarısız olduğu için öyle geliyordur ama söz konusu forvet olunca basireti bağlanıyor resmen bizim yönetimin
Gomis'in satışı
Sonrasında 2 tane forvet alacağız sözü verilmesi
Yerine forvet alınmayışı
Modeste olayı
Aylar sonra kulübü bizi uyardı ceza alabilirdik dememiz
Alan-Pato olayı
O kadar isimden sonra gidip Diagne'ye o kadar para vermemiz
Kimsenin yüzüne bakmadığı hale gelmiş Mitroglou'ya verilen ücret
Şimdi Diagne'nin satılamaması
Falcao'nun 1.5 aydır beklenmesi
Söz konusu forvet ve transfer kelimeleri bir araya gelince neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor ...
Sponsor isi ne oldu? Bisikletin gidin artik, bi isi beceremediniz olm!!!
Ilgi niye azalacak yav. Ben deli gibi bi sonraki haftanin macini bekliyorum. Nekadar kötude oynasak. Demekki transfer taraftari var gercektenbu taraftarın reaksiyonuna göre farklılaşıyor.
taraftar ittiği zaman camia karışık da olsa tutunuyoruz. ama taraftar ilgisi azalınca ligin büyükleri arasında en çabuk kırılanı belki de biziz.
ElekeFalcao gelmiyorsa diagne ile devam edelim.Yedeğe bir adam alsak yeter.