Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon takımına sponsor bulamayan yöneticilerden, kulübünün satmak istemediği dünyaca ünlü yıldızı getirmesini istiyoruz. Parmağında oynatıyorlar adamı, dalga geçiyorlar. Bu yönetim hurdaya çıkartılmış Emre Mor'u bile nasıl zorlukla aldı hepimiz şahit olduk. Kap dediler 1 ay uzadı. Bu saatten sonra Falcao'yu değil bedava, bonservisle bile alamayız. Ben umudumu kestim, Albayrak'ın istifa etmesini iple çekiyorum.
ben forma sponsorunu da bekletmelerini Falcao`ya bağladıklarını, bu şekilde bir isim gelirse rakam şu olur şeklinde daha yüksek bir anlaşma yaptıklarını düşünmek isteyen iyimser bakış kanadındayım...

kandırmayın kendinizi öyle bir durumda donk stoper başlar selçuku oynatırla yine...Çok mu zor babel-mor-jimmy yapmak ama nerede bizimkilerde o kafa
Donk stoper oynayacak Marcao cezalı
DONK STOPER CIKMALI AHMET ÇALIKLA ÇIKARSAK AYKUTUN TAKIMI KONYADAN BİLE GOL YERİZ
Unutmuşum marcaonun cezasını yav sakin olun

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koskoca kulüp sponsor için falcao yu bekliyorsa kapatsınlar bu kepengi size değil falcoa ya sponsor olacağız demek istemişler resmen küçük düşürücü bir unsur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok orada ücret farkı vardır. Falcao’lu olursa yıllık ücretine de sponsor olup 5 birim vereceklen Falcao olmazsa 4’tür. Sponsor yardımı olacaktı maaşı için zira.

diagne kalıyorsa falcao'da gelmeyeceğine göre chelsea'den batshuayi'yi alalım adam U23 takımıyla çalışıyormuş lampard takımda değerlendirmiyor adamı CL etkisiyle kiralık olarak alımı kolay olur.
[/QUOTE
fener alırsa sasırmayın comoli ingiltereden getirir taraftarın gazını alırlar

Albayrak ta suç yokki, en kritik transfer için onu oraya gönderende suç. Adamda o kabiliyet yok, aleni bir şekilde ortada olan işi bile batırma kapasitesi var adamda. Sen niye yollarsın onu
Bulut ve Mendez ikilisinin dünya üzerinde bitiremiceği transfer yoktur. Adamlar o kadar uğraştı, gitti 2 günde 1 çuval inciri bk etti geldi.

Şampiyonluğa oynayan tüm takımların yabancı sayısı 13-14 veya daha fazla birde yabancı sınırından bahsediyorlar anlamıyorum

Ulan kala kala omurgasız Diagneye kaldık Iyi mi. Bu herif beddua etmediyse o fotonun çıktığı gün bende bisey bilmiyorum. Hatta bugün gülücüklu falan hikaye atarsa Diagne oynasin diyen kim varsa Galatasaray hainidir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muriqi gelmesin çok önemli değil de daha memleketi Rize’den topçuyu ikna edemeyen veya Rize başkanıyla arayı bulamayan (tamam adamın bize karşı bir nefreti vardı, bize satmak istemedi Muriqi’yi doğru ama bu transfere girerken de bunu biliyorduk o zaman hiç bulaşmayacaktık) Abdur’ün gidip Monaco’dan Falcao gibi bir adamı getirmesini bekledik.

dünyanın hiçbir yerinde 6 ay önce 13m euro verdirip aldırdığı forveti beğenmeyip falcaoyu isteyen teknik direktöre prim vermezler
yönetim yapması gerekeni yapıp fatih terimi göndermelidir
20190718_214738.webp

Diğer yıllar 1.5 onu kastettim.
Serbest statü hakkını elinde bulunduran ve dolayısıyla herhangi bir bonservis ödemesi yapılmayacak olan oyuncuya, 2019-2020 sezonu için 2 milyon euro imza ücreti ödeyecektir.
Devam eden sezonlar için ise oyuncunun kulübümüzde devam etme şartına bağlı olarak imza ücreti ödenecektir.

Bunlar bir nevi parlatıp satarız zihniyetiyle transfer etmişler iki tarafta kazan-kazan. anlaşması gibi birşey.
Kap bildirimine göre seneye başka yere transfer olmazsa yeni bir imza ücreti alacak. 2 milyon olmaz 500 bin olur bilemeyiz ama 1.5 değil yıllığı yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt