Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyanın hiçbir yerinde 6 ay önce 13m euro verdirip aldırdığı forveti beğenmeyip falcaoyu isteyen teknik direktöre prim vermezler
yönetim yapması gerekeni yapıp fatih terimi göndermelidir

Bu mesajı forum yonetimin insafina bırakıyorum. Arkadasin kalbini kirmak istemem. Yaşına hurmeten saygim vardir. Lakin bu mesaj bir Galatasarayliya yakışmadı. Ve benim suphelerim tam burda basliyor

1566472314697.webp

dünyanın hiçbir yerinde 6 ay önce 13m euro verdirip aldırdığı forveti beğenmeyip falcaoyu isteyen teknik direktöre prim vermezler
Hoca belkide 10 tane forvet ismi verdi hiçbirini alamayıp 2 sinin peşinden aylarca koşup hergün bitti diye haber yaptırıp, son gün hiçbiri olmadı hocam ligde 20 gol atan Diagne var onu alıyoruz deyince ne dicek hocamız. Hayır olmaz mı diyecek napsın adam. Denize düşmüş yılana sarıldı.

ciddi olarak diyorum. Higuaini kiralamak istesek gelirdi

falcao yu alamazsak batsuayi haricinde chelseanın tranfer yasagı var kiralayamayabilirler. alacagımız kim var ya var mı ingiltereden alabileceğimiz futbolcu

nkoudu iş yapar mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi bakalım kuşlar kafeslerinize gidin 1 haftalık şampiyonluk kutlamalarına devam edin.
Buranın çıtası size 3 5 beden büyük gelir

Bu yaz mı takip etmeye başladınız Galatasaray’ı ?

falcao yu alamazsak batsuayi haricinde chelseanın tranfer yasagı var kiralayamayabilirler. alacagımız kim var ya var mı ingiltereden alabileceğimiz futbolcu
EPL'den çok zor. Anca listelere yazılmamış isimlere bakarız. Onun dışında da sözleşmesi bitmiş riskli ve yaşlı isimler var

zidane daha 3 gün önce gelen 80 milyonluk jovic'i yetersiz buluyor ki 31 ocak'ta gelmiş diagne'ye hocanın nihai hedefi diyebilmek için akıl hastası olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt