Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzerine alındığına göre sıkıntın var herhalde ben hepsi demedim çoğunluğu dedim. Berkay kuş demedim. 10 kişi varsa 7'si kuş boş boş konuşuyorlar sonra aman efendim bana nasıl kuş dersiniz diyorlar.

Üzerime alınmadığımı mesajın başında belirtmişim bilgi olarak sorduğumu da belirtim teşekkürler.

Terim'in oynattigi futbolu sevmiyorum, bazi takintilarini, futbolcu secimlerini sevmiyorum ama Terim gittigi an bizi bozuk para gibi harcarlar. Hic yeni maceraya filan gerek yok.
buna ımza atarım bende bunu dıyorum hep hatta ne dedım 8 degıl 18 de kapanır dedıgı gun sampıyon olduk bız cunku bu lıgde psıkolojı konusur. Eller ayaklar bırbırıne dolandı o gun

ama sunu dıyım 2. baskana var kayıtlarını kım sızdırdı ıse o donemde cıdden buyuk ıs cıkardı. O gunden sonra bı cok takımın ayarı daha beter bozuldu.

Hoca bu lıg duzenınde bıze lazım. Cıty kadrosunu hocasını getır bu lıgde futbol konusmuyor. Ama hedefımız avrupa ıste

2019 mayisinda hayallerim

Takim genclesecek - - > yaslandi
Diagne belhanda gidecek - - > kaldilar
Onyekuruyu alacagiz - - > nah aldik
Bi dunya stari alacagiz - - > rezil olduk
Gutel futbol izleyecegit - - -> hic isik yok
Bekleri yenileceyecegiz - - > seneri aldik

En cokda gercekler bana carpti

Adam istikrarlı gülmüyor.

Ekli dosyalar

• B0FC2E8D-5107-4ED9-B663-878DA02D2D3F.webp
    B0FC2E8D-5107-4ED9-B663-878DA02D2D3F.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 109
Soyle birsey var. Monaco zaten 2'de 0 Ile basladi. Simdi 1 2 puan kaybi daha yasarsa aliskanlik yapar. Falcao mutsuz ise ona guvenip yola cikmazlar. Takimin huzurunu daha da bozabilir.

serbay kasımpasdakı cagne gibi kafasına göre eğlenıyor işte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt