Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan usta kuş zaten :D sarı üyelerin çoğu kuş eski üyelerden de araya kaynayanlar var demiştim. Bunlardan biriside bu bi kaç kişi daha var.

Üzerime alınmıyorum fakat bilgi olarak soruyorum bunu üye olduğum tarihten itibaren çok kez okudum cevap yazmadım fakat bunun ile ilgili üye olunurken stad da çekilmiş fotoğraf varsa eski bilet kombine falan gönderip direk kuş olmayan üye olabiliyor muyuz ? Bu yakıştırmalar hoş değil çünkü.

Biz çok ilginç bir klübüz gerçekten. Yani illa bir tarafta sıkıntı yaşayacağız. 1996-2000 ve 2011-2013 sezonlarını hariç tutuyorum. Teknik direktörün iyi değilken iyi kadro denk gelir. İyiyken kötü kadro denk gelir. İkisi de iyiyken Başkan abuk sabuk bir şey yapar Teknik Direktörü kovar (Ünal Aysal). Şampiyonlar Liginde çok şanslı bir grup denk gelir Santraforun olmaz. Her şey iyidir bir türlü Santrafor bulamazlar. Santraforun süperdir orta saha dandiktir. Yani illa bir nokta da abuk sabuk bir eksiğimiz olacak. Hep ramak kala bir saçmalığımız vardır. Neden neden neden? :mad::mad::mad:

Bu arada dun gece troll gibi davranip iki goygoy yapamayan arkadaslara selam olsun

Birde konudan atildim diye like yagmuruna tutmuslar alperi :)

Tam bi hayal kirikligi

Cabamizin adi vasfinin baslik acmasi

Bu leopar - kaplan kapışması nedir biri aydınlatabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt