Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.628
- 7.172
- 913
Savaş Çorlu: Fatih hoca Atınç Nukan ve Semih Kaya'dan bir tanesini seçecek ve bu 2 oyuncudan birisi kadroya katılacak.
iki ucu boklu degnek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş Çorlu: Fatih hoca Atınç Nukan ve Semih Kaya'dan bir tanesini seçecek ve bu 2 oyuncudan birisi kadroya katılacak.
Bu sene 1/1 yapıp şampiyon oldular ya kardeşim ne cüretle sorabilirsin böyle bir soru
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu savas corluda cuvalladi Kaan usta kuş zatensarı üyelerin çoğu kuş eski üyelerden de araya kaynayanlar var demiştim. Bunlardan biriside bu bi kaç kişi daha var.
Yazık ya doğruysa scout şefimiz sağolsun bir tane türk çocuğu damı bulamadıniz.Savaş Çorlu: Fatih hoca Atınç Nukan ve Semih Kaya'dan bir tanesini seçecek ve bu 2 oyuncudan birisi kadroya katılacak.
O konuda açıklamayı bu sabah yazdım.Sen taraftarla dalga geçip beklentiye sokan kişilerden birisi değil misin? Bugünkü yangının kaosun sorumlularından birisi degil misin? Ben kuş beynimle ancak senle falga geçebildim. Sen zekisin milyonlarca taraftarla dalga geçiyosun.
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet Topal gelir önce bu ikisinden birisinin yerine satış olursa Mehmet Özcan olmazsa Mainz’deki çocuk gelirSavaş Çorlu: Fatih hoca Atınç Nukan ve Semih Kaya'dan bir tanesini seçecek ve bu 2 oyuncudan birisi kadroya katılacak.
hepsinin ...Nevzat Dindar İbrahim Seten Süleyman Rodop... Hiçbiri hiçbir şey bilmiyor
yanniz kus lastigi eksik olmasin kuslar kudurdu bugün hertaraftan saldiri var
Albayrak bile bilmiyor onlar napsınNevzat Dindar İbrahim Seten Süleyman Rodop... Hiçbiri hiçbir şey bilmiyor
Nevzat Dindar İbrahim Seten Süleyman Rodop... Hiçbiri hiçbir şey bilmiyor
kuş kim ne oldu
Eee ne bu şimdi.... Falcao bitmedi ise bunu paylaşması ağır geldi zekalılık olur ki bundan bu tür hamle beklemem açıkçası.
Buda var üstelik paylaşımında... kuş avıEkli dosyayı görüntüle 57303