Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.691
- 3.698
- 698
yemin ederim GSTV dekiler bile dalga geciyor artik
Bu kaplan değil bengal kaplanı falan diyip işin içinden sıyrılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen taraftarla dalga geçip beklentiye sokan kişilerden birisi değil misin? Bugünkü yangının kaosun sorumlularından birisi degil misin? Ben kuş beynimle ancak senle falga geçebildim. Sen zekisin milyonlarca taraftarla dalga geçiyosun.O kuş beyninle dalga geçtiğinimi sanıyorsun..ç
Dünkü video yanıltmasın siziYazmiyor
Gördüm
diagne 30 atiyorsa falcao da en az 20 atar
Gel de anasına sövme şimdi linç kültürünü bırakın rahat rahat arkamızdan sallayalım diyolar bide yüzsüz yüzsüz insanları salak felan mı sanıyolar bu andavallarNevzat Dindar: Arkadaşlar bu linç kültürünü bırakalım. Bizim bir suçumuz yok. Bakın net söylüyorum bana gelen net bilgiye göre Monaco, Atletico Madrid'den Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak. Falcao'yu hemde bedavaya Galatasaray'a verecekler. Monaco'nun öyle 5 milyon euroya falan ihtiyacı yok. Bu bana gelen net bilgidir.
leopard derBu kaplan değil bengal kaplanı falan diyip işin içinden sıyrılır
Dünkü video yanıltmasın sizi
Latin Amerikalı kızlar efsanedir.Tecrübe etmiş biri olarak konuşuyorum.Cok abartiyoruz sanki futbolu ya
Yokmu soyle 3 4 kafa dengi arkadas burdan seneye kolombiyaya tatile gidelim
Dun ki hatunlardan sonra canim kolombiyaya gitmek istedi
isim ?merhaba arkadaşlar iyi nöbetler. yerli stoper konusu hız kazandı gelişme olabilir bilginize
oje sürmeye gidiyorum buna
Kapat kapat dükkanı kapat,club bruggün 15e oyuncu aldığı bir futbol piyasasında....Wanyama 15 milyon Euro'ya Club Brugge'de. (via Het Nieuwsblad)
kavga varmış kaçırmışız
bildirim özelliği istiyorum kavga çıktığında
Bengal kaplanı da değil jaguar zatenBu kaplan değil bengal kaplanı falan diyip işin içinden sıyrılır