Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.675
- 30.655
- 1.988
ula bunlar bile arabistana adam yolladı biz Diagne yi yollayamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne tesadüfü ya hepsini üst üste koyup seve seve şampiyon olduk sırf çekememezlikten algı kasan hayat kadını çocuklarının oltasına geliyor bunlarda lig hakkaniyetiyle yönetse 3-4 hafta önceden şampiyonduk açıp başakşehir maçlarını izlesinler bakıyımligin ilk yarısından 2. fener maçı sonuna kadar olan doğramaları gözardı edip açılan puan farkı sonrası olan dönüşe ya aslında tesadüfen şampiyon olduk demekte nebileyim biraz şeylik sanki
Olur mu Falcao geldi dün KAP bildirimi yapıldı.
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ula bunlar bile arabistana adam yolladı biz Diagne yi yollayamadık
Mesaj sayıma bakarak bir çıkarım yaptın sanırım. Alıntıladığım kişi Falcao için dün KAP bildirimi yapılacağı duyumunu veren kişiydi. Ayrıca üslubuna dikkat et.çok dikkat çekiyorsun kanatlarını kırarlar
Hemen link alalım@Ahmet Denizci reiside spamleyelim twitterden
Nevzat Dindar: Muhabirlere linç var, bizim suçumuz ne.
Hep bu aynı hata yüzünden kepaze oluyoruz hala öğrenemediler. Ahmaklığın sözlükteki karşılığında bizim heyet çıkıyor; hep aynı hatayı yapıp farklı bir sonuç beklemek.Monaco haklı birader sen oyuncuyu bağlamışsın kulübünü bağlamamışsın sonra da %99 bitti diye açıklama yapıyorsun.Adam isterse 3 forvet daha alır yine vermez.
yannız falcao fenere giderse forumun yuzde 90nı murat kekilli seni çılgın hadi oradan
geri kalan zaten cılgın sedat
Takip etmiyorum ama ajans cimbom muydu neydi ismi. Takip edenler yardim etsin spam manyagi yapalim@Ahmet Denizci reiside spamleyelim twitterden
reis benzer mevzuyu vedat transferınde de soyledım yusuf gunay ve ultra aslan bısıler yazdılar ya vedatın fenere transferınde tüm olasılıklar olustu demıstım sonrası malum. falcao trasnferıde suan oyle reıs eminim o herif falcaoyu yokluyor. mazallah öyle bi durum olsa olacakları dusunemıyorumFenere niye gidiyor![]()