Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin ilk yarısından 2. fener maçı sonuna kadar olan doğramaları gözardı edip açılan puan farkı sonrası olan dönüşe ya aslında tesadüfen şampiyon olduk demekte nebileyim biraz şeylik sanki
Ne tesadüfü ya hepsini üst üste koyup seve seve şampiyon olduk sırf çekememezlikten algı kasan hayat kadını çocuklarının oltasına geliyor bunlarda lig hakkaniyetiyle yönetse 3-4 hafta önceden şampiyonduk açıp başakşehir maçlarını izlesinler bakıyım

Bu transfer dönemin de transfer ekibimize 10 üzerinde 2 veriyorum falcao gelirse 10 üzerinden 9 a çıkarmasını bilirim dediğimde çoğu beni fener beşiktaşlı olmakla suçlamıştı söylediğimin hala arkasındayım herkes fotoyu gördüğünde falcao biz de dedi ben demedim çünkü takımımı transferin kimlere emanet edildiğini fotoğrafta ki kişinin albayrak olduğunu biliyorum

Neyse ki adam sakatmis. Konya maçinda öyle ya da böyle oynamayacakti. Cak Cak Cakne

Ula hadi samatta kap gelsin , falcao falan ugrasmayin

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yannız falcao fenere giderse forumun yuzde 90nı murat kekilli seni çılgın hadi oradan olur
geri kalan zaten cılgın sedat

Monaco haklı birader sen oyuncuyu bağlamışsın kulübünü bağlamamışsın sonra da %99 bitti diye açıklama yapıyorsun.Adam isterse 3 forvet daha alır yine vermez.
Hep bu aynı hata yüzünden kepaze oluyoruz hala öğrenemediler. Ahmaklığın sözlükteki karşılığında bizim heyet çıkıyor; hep aynı hatayı yapıp farklı bir sonuç beklemek.

Fenere niye gidiyor 😂
reis benzer mevzuyu vedat transferınde de soyledım yusuf gunay ve ultra aslan bısıler yazdılar ya vedatın fenere transferınde tüm olasılıklar olustu demıstım sonrası malum. falcao trasnferıde suan oyle reıs eminim o herif falcaoyu yokluyor. mazallah öyle bi durum olsa olacakları dusunemıyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt