Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Övdüğü adam da o kadar Türk gence rağmen milli takıma oyuncu bulamıyorum diyen bunak ahahajan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bak dostum burda delırıyordun 3 4 sene once luce gelsın dıye :) gecmısı unutup yazma

adam yabancı parasına bakar boyle konus dedıler konustu cokta umurunda Türk futbolu

schalkelı gruptan cıkamadıgımız gun olsun canları sagolsun mu dedın mesela merak edıyorum ?

bekledıgım duzeyde futbol derken cıty gıbı oynayalım derdınde degılım

ama bı oyun planımız olsun ıstıyorum

tek bı deplasmanın yok 2 senedır. bak tek bır deplasman

hangı avrupa macın var mesela 2 senedır

drogba hocaya yalvarmasa devre arası mactan cıkacaktı mesela real macında ! futbol ıyı futbolcularla oynanır kabulum ama lıgde kı sampıyonluk umurumda degıl bı gun kutluyoruz bıtıyor o kadar

oyun planı taktık vs derken tek kale oynayalım derdınde degılım ama bu lıg ıcınde seri n zonzi falcaoya gerek yok. bu lıgde psıkolojı kazanır. Nokta.
Iyide ne bu yaygara şimdi? Yeni takım kurulmuş az çok.... bir kaç hafta beklemek okadar mı zor? Şu an futbol olarak iyi olmadığımızı hepimiz biliyoruz herhalde zaten ama bırakalım da biraz zaman geçsin. Takım oluşu herzaman öyle pat diye olmuyor. Ha başarısız olur o vakit anlarım bazı tepkilerine de saat kaç be.

Sabır zero herhalde. Milletin falcao konusunda sinirleri zaten bozuk bide senin zamansız ve yersiz körüklemen de baya art niyetli izlenim bırakıyor açıkçası veya umrunda değil milletinin şu anki duygusal durumu.

Acilen Alexis Sanchez yangınına başlamamız gerek... Yangın tayfa toparlan transfer yaptırıcaz...

Tam Albayraka eleştiriler gelmeye başladı masadan kalkalım fln diye konuşuyorduk ki, İmparatora sallamalar başladı konu dağıldı, farkındamısınız :unsure:

forum gladyatörlerin hazırlık odasına dönmüs herkez burnundan soluyor sen FATİH hocamızı acımasızca eleştiriyorsun itibarsızlaştırıyorsun zamanımı şimdi ?

Bu ne biçim tartışma yav?

Terim bu kulübün efsanesidir, doğru. FFP mali kriz ortamında ondan iyisini bulmamız imkansız gibi, bu da doğru. 2 de 2 yaptı vs. vs.

Ama kötü futbol oynuyoruz, doğru. Denizli maçında ki kadro ve değişiklikler rezaletti, doğru. Terim takıntılı bir adam, bir sistem ya da futbolcuya taktıysa, tutmasa da inat ediyor, doğru.

Sonuç? Terim bu takımın efsanesidir, hatalarını azaltmasını bekliyoruz, istiyoruz. Allah yardımcısı olsun!

Yıllık 3.5 milyon euroya oynayacak yahu ne bedavası, sonra sakatlanıp yatmaya başlayınca elden çıkmıyor diye ağlıyoruz
3,5 olduğunu bilmiyordum, 2 diye okumuştum bonservisi de yoktu. 3,5 çokmuş Trabzon ödeyemez fifalık olup alır ancak.

Nedense burada, sosyal medyada gördüğüm Galatasaray taraftarları hep akıl küpü. Falcao'da şöyle yapmaları lazımdı, Ozornwafor'da opsiyon olmamalıydı bilmem ne.
Arkadaşlar hiç kendinize demiyor musunuz; ben 20 yaşında, tek ticari deneyimi bakkaldan sigara almak olan bir bireyim. Bu adamlar herhalde bu işi benden iyi biliyorlardır. Demek ki bilmediğim şeyler var. Ama yok, her transferde karşındakine büyük kazık sokmamışsan başarısızsın.
Ama yooookkk. O zaman çıksın açıklama yapsın. E yaparsa da bu işler gizli yürütülür diyorsun? Yaptı Falcao açıklamasını anlaşmayı sağladı %99 bitti dedi. Seni de bilgilendirdi. Son adımda bir sorun çıkmış olabilir, sorun da olmayabilir belki bu akşam KAP gelebilir.
Ama yook olmuyorsa alternatiflere yönelsin. E bu sefer de bizim yönetim pazarlık yapmayı bilmiyor. X oyuncuya bu paraları vereceğimize Falcao'yu bekleyip bedava alsaydık ya?
BU YANGIN NEDEN? Görmüyor musun senin yaptığın yangın zarar veriyor. Diagne transferi senin yüzünden çıkmaza girdi. Yönetimi panik transfere zorluyorsun hata yaptıracaksın. Sakin ol, güvenip beklemekten başka çaren yok! Bu adamlar senin tepkini kesmek için milyonları Falcao transferine dökebilir, babalarının parası değil, nasılsa kimse de hesap soramaz, zorla Dursun Özbek yapmayın şu adamları sonra kahrını yine biz çekiyoruz.
Kadro büyük ölçüde kuruldu.Orta sahaya gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli 3 isim katıldı. Rotasyonda iş yapacak birkaç isim alindi. Diagne seni öyle böyle bu sene götürebilir. Yok dediğin B plani Diagne olabilir.
Ben demiyorum ki hiç hataları yok. Elbette var ve oldukça büyük hatalar. Eleştiri konusunda taraftar gayet haklı. Ancak eleştirinin boyutu konusunda büyük sorun var.
Son olarak mesleğim avukatlık. Dilerseniz bi kaç prosedür halledip menejer lisansı alabilirim. Bu çok bilen arkadaşlar hadi birleşelim menejerlik şirketi kuralım, resmi işlemleri ben halledeyim siz de çok mu zor dediğiniz deli saçması işleri halledin. Diagne'yi 20 milyona Belhanda'yı 15 milyona okutun. Gelen parayla Icardi'yi kiralayın falan. Vallahi bir kuruş istemiyorum siz de zengin olun Galatasaray da kurtulsun.

Sevgili arkadaşım, sen belki tecrübeli olmayabilirsin, hatta yorum yapanlar fikir verenlerde futbol yönetiminde tecrübe sahibi olmayabilir ama birçok insan az çok insan ilişkilerinin, medya yönetiminin, ticaretin nasıl işlediğini biliyor. Bazı genel kurallar vardır acemilik saçmalık yaparlarsa tabiki fikirler ortaya çıkar ki bence çoğu kişi haklı. Eğerki yönetim 30 milyon taraftarı temsil ediyorsa yaptığı hamlelere gönderdiği transfer ekibine dikkat edecek.

Sadece transfer konusunda;

1-Adamın çok iyi dil bilecek yalnızca ingilizce biliyorsa yanında çok tecrübeli kulüp tercümanı götürecek.
2-Bunlar kurumsal şirketler hem Galatasaray hem çoğu futbol kulübü öyle yemek yiyip fotoğraf çektirmekle tranfer olmuyor o işler ülkemizde olur.

Daha çok yazarımda mevzu genel hatlarıyla böyle

Club Brugge, Tottenham'dan Victor Wanyama'yı bonuslar dahil minimum €15M bonservisle kadrosuna kattı. (via Het Nieuwsblad)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

schalkelı gruptan cıkamadıgımız gun olsun canları sagolsun mu dedın mesela merak edıyorum ?

bekledıgım duzeyde futbol derken cıty gıbı oynayalım derdınde degılım

ama bı oyun planımız olsun ıstıyorum

tek bı deplasmanın yok 2 senedır. bak tek bır deplasman

hangı avrupa macın var mesela 2 senedır

drogba hocaya yalvarmasa devre arası mactan cıkacaktı mesela real macında ! futbol ıyı futbolcularla oynanır kabulum ama lıgde kı sampıyonluk umurumda degıl bı gun kutluyoruz bıtıyor o kadar

oyun planı taktık vs derken tek kale oynayalım derdınde degılım ama bu lıg ıcınde seri n zonzi falcaoya gerek yok. bu lıgde psıkolojı kazanır. Nokta.

her ne yazarsan yaz çok mesnetli bulamayacağım... eğer Avrupa`da başarı ve güzel futbol ise istediklerin, Galatasaray ve ve Türkiye için en büyük başarıları da eleştirdiğin adam yaşattı. Milli takımı ilk kez Avrupa şampiyonası finallerine sokan kendisi, toplam 4 kez katıldığımız Avrupa şampiyonasına 3 kez sokan, birinde çeyrek final yaşatan kendisi, UEFA kupası alan kendisi. Bunların hiçbiri futbol oynamadan psikoloji ile olacak işler değil.
Galatasaray bir spor kulübüdür ve esas olan sportif başarıdır. 20 kupa kazandırmış birisi de hali ile o klubün efsanesidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt