Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim hocamiz yine hepsini üst üste koyup gerekenleri yapacaktir

Aksini iddia Eden de ne bileyim
Fatih terim bizi o iki sene önceki bjk kadrosuna rağmen şampiyon yapıp o şenola haddini bildirdi ya o bile yeter.Hafıza zayıftır bizde, o dönemlerde hoca milli takımda şenol bjk idi ve bazı densizler ki ,bunlar azınlık da değildi, 1 numara artık şenol diyorlardı..Hey yavrum hey.Gördüler ebelerinin g-stringini.

daha zekice cevaplar gerekıyor. Şimdi maç baslıgına gırsem bı cogunuz ne sallamıssınızdır takıma.

ayrıca karga zekı hayvandır. bjk degerlı bı rakıptır sen onlar gıbı yaparsan onlardan farkın kalmaz

hıc bı klubun armasını yada sembolunu elestıremezsın yada dalga gecemezsın

adamların sımgesı kartaldır. dıger rakıbınde kanarya.

Canım kardeşim “Top oynamadan şampiyon oldu” cümlesi “ben yayınları kaçak ve lag’lı olarak takip ettim” diyenleri bulmak için bir turnusol bence.

Tost makinesi çekim kalitesi ile yayın yapan yerlerden maçları izleyince 21 hafta forvetsiz oynadığımızı, CL’de Forvette Eren, defansta Serdar, Maicon’u görmekte zorlanmış olabilirsin.

Top oynamadan, taktik olmadan psikoloji ile maç kazandık lafı ne kadar boş ise, penaltı ile gol atmış lafı da bir o kadar boş. Kendi evinin gücü de budur zaten. Kendi evinde döve söve rakibi yıldırır ki taraftar rahat galibiyet alınsın. Çekirdek mi çitleyecekti Başakşehir maçında taraftarlarımız?

Son olarak bu takımın toplan 14 oyuncu ile geçen sezonu bitirdiğini de görme imkanın belli ki olamamış. Aylık üyelik 5 Euro. Kaçak yayın izleyip, herkesi de kaçak yayın izledi sanmazsanız memnun oluruz.

Bu lig top oynamayanların kazandığı lig olsaydı son 4 yıl Fenerbahçe şampiyon olurdu. Onların iç saha maçlarındaki atmosferi ile de top oynamadan 17 de 17 yaparlardı. Olmuyor ama değil mi sadece taraftarla. Top oynamadın mı 100 yıllık kulüp demeyip gelip döşüyorlar stadında. Yani taraftar da bi yere kadar. Kazanmak için oynayacaksın.

Çok boş kahve muhabbeti bile değil şu “top oynamadan şampiyon oldular” muhabbeti. Kusura bakmasın kimse.

836636D2-69FA-4598-A7FE-846781AC47CF.webp

Ne yazik ki Bonnie kus yemleri stoklari tükenmistir.

Jungle ile idare edin bi zahmet

fatih terim'in fenerli bir kopyasını hangi fenerbahçe taraftarı istemez?
fatih terim'in beşiktaşlı bir kopyasını hangi beşiktaş taraftarı istemez?
fatih terim galatasaray birlikteliği bir şanstır, o şans da galatasaray'a ve fatih terim'e aittir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadasım bak sen klavye basında yazarken ben her mac staddayım gercekten yanlıs sularda yuzuyorsunuz

her elestırenı kus yapmayın anlamsız triplere giriyorsunuz

Burdan bile anlaşılıyor kuş olduğun neden alındın. Terim Arenada bir sürü kupa kaldırdı. Ben ondan bahsedşiyorum. :))))

beklediğin düzeyde futbol seyrettiğin bir sezon oldu mu acaba?
schalkelı gruptan cıkamadıgımız gun olsun canları sagolsun mu dedın mesela merak edıyorum ?

bekledıgım duzeyde futbol derken cıty gıbı oynayalım derdınde degılım

ama bı oyun planımız olsun ıstıyorum

tek bı deplasmanın yok 2 senedır. bak tek bır deplasman

hangı avrupa macın var mesela 2 senedır

drogba hocaya yalvarmasa devre arası mactan cıkacaktı mesela real macında ! futbol ıyı futbolcularla oynanır kabulum ama lıgde kı sampıyonluk umurumda degıl bı gun kutluyoruz bıtıyor o kadar

oyun planı taktık vs derken tek kale oynayalım derdınde degılım ama bu lıg ıcınde seri n zonzi falcaoya gerek yok. bu lıgde psıkolojı kazanır. Nokta.

Canım kardeşim “Top oynamadan şampiyon oldu” cümlesi “ben yayınları kaçak ve lag’lı olarak takip ettim” diyenleri bulmak için bir turnusol bence.

Tost makinesi çekim kalitesi ile yayın yapan yerlerden maçları izleyince 21 hafta forvetsiz oynadığımızı, CL’de Forvette Eren, defansta Serdar, Maicon’u görmekte zorlanmış olabilirsin.

Top oynamadan, taktik olmadan psikoloji ile maç kazandık lafı ne kadar boş ise, penaltı ile gol atmış lafı da bir o kadar boş. Kendi evinin gücü de budur zaten. Kendi evinde döve söve rakibi yıldırır ki taraftar rahat galibiyet alınsın. Çekirdek mi çitleyecekti Başakşehir maçında taraftarlarımız?

Son olarak bu takımın toplan 14 oyuncu ile geçen sezonu bitirdiğini de görme imkanın belli ki olamamış. Aylık üyelik 5 Euro. Kaçak yayın izleyip, herkesi de kaçak yayın izledi sanmazsanız memnun oluruz.

Bu lig top oynamayanların kazandığı lig olsaydı son 4 yıl Fenerbahçe şampiyon olurdu. Onların iç saha maçlarındaki atmosferi ile de top oynamadan 17 de 17 yaparlardı. Olmuyor ama değil mi sadece taraftarla. Top oynamadın mı 100 yıllık kulüp demeyip gelip döşüyorlar stadında. Yani taraftar da bi yere kadar. Kazanmak için oynayacaksın.

Çok boş kahve muhabbeti bile değil şu “top oynamadan şampiyon oldular” muhabbeti. Kusura bakmasın kimse.

+1905

Daha çok yorum yazmanızı rica ediyoruz, forumun kalitesi artsın. (y)

Moraller bozukken sarı üyelerin mesajlar nedense arttı.

Ulan birde neşeliyken görelim sizleri.. Ben ilk defa görüyorum bu yaz bazılarını..

Falcao gelmedi uyuyan hücreler uyandı..
Abi bu yaz çok kuş yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt