Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Çok yumurtladılar bu sene ondan oAbi bu yaz çok kuş yaptı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yumurtladılar bu sene ondan oAbi bu yaz çok kuş yaptı

Saçmalamayalım tabi gene deAllahınız Fatih Terim
Onlar mutlu haberler geldiğinde kendi forumlarına geçiyor. Misal bakınız: Seri..2.ligden geldi. Barça istiyordu vs geçiniz adam büyük düşüşte bize gelse tokmakla kovalarsınız.Moraller bozukken sarı üyelerin mesajlar nedense arttı.
Ulan birde neşeliyken görelim sizleri.. Ben ilk defa görüyorum bu yaz bazılarını..
Falcao gelmedi uyuyan hücreler uyandı..
Teklifimin arkasındayım. Yangın yaparak Galatasaray'a hizmet ettiğini düşünecek zekada olduğunu sanmıyorum. Illa hizmet edeceksen gel böyle et. Şu anki menejerlerin senden ne farkı var?abdurrahime laf edeceğinize gelin menejerlik şirketi kuralım siz getirin falcaoyu yazmış
Sucumu neymis dogru haber versin tahmini haber degil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

diye y.vşak y.vşak twit atmayı bilirken kim suçluydu acabacidden yordunuz ya tamam oyle he oyle hadı ıyı gunler herkese ugrasamıcam daha fazla hep bı mazeretCanım kardeşim “Top oynamadan şampiyon oldu” cümlesi “ben yayınları kaçak ve lag’lı olarak takip ettim” diyenleri bulmak için bir turnusol bence.
Tost makinesi çekim kalitesi ile yayın yapan yerlerden maçları izleyince 21 hafta forvetsiz oynadığımızı, CL’de Forvette Eren, defansta Serdar, Maicon’u görmekte zorlanmış olabilirsin.
Top oynamadan, taktik olmadan psikoloji ile maç kazandık lafı ne kadar boş ise, penaltı ile gol atmış lafı da bir o kadar boş. Kendi evinin gücü de budur zaten. Kendi evinde döve söve rakibi yıldırır ki taraftar rahat galibiyet alınsın. Çekirdek mi çitleyecekti Başakşehir maçında taraftarlarımız?
Son olarak bu takımın toplan 14 oyuncu ile geçen sezonu bitirdiğini de görme imkanın belli ki olamamış. Aylık üyelik 5 Euro. Kaçak yayın izleyip, herkesi de kaçak yayın izledi sanmazsanız memnun oluruz.
Bu lig top oynamayanların kazandığı lig olsaydı son 4 yıl Fenerbahçe şampiyon olurdu. Onların iç saha maçlarındaki atmosferi ile de top oynamadan 17 de 17 yaparlardı. Olmuyor ama değil mi sadece taraftarla. Top oynamadın mı 100 yıllık kulüp demeyip gelip döşüyorlar stadında. Yani taraftar da bi yere kadar. Kazanmak için oynayacaksın.
Çok boş kahve muhabbeti bile değil şu “top oynamadan şampiyon oldular” muhabbeti. Kusura bakmasın kimse.
cidden yordunuz ya tamam oyle he oyle hadı ıyı gunler herkese ugrasamıcam daha fazla hep bı mazeret
luce 10 kıralık adamla avrupaya meydan okudu
boş yapmayın hiç bide oyle kaçak yayın gıbı ıthamlarla gunah almayın antenıyle kutusuyla vıdeosunu cekıp atarım utanırsın burda
cok yordunuz gercekten. bana alıntı yapıp yazmıssınBurdan bile anlaşılıyor kuş olduğun neden alındın. Terim Arenada bir sürü kupa kaldırdı. Ben ondan bahsedşiyorum.)))
Anten fotoğrafının tüm tartışmaları bitireceği kanaatindeyim.cidden yordunuz ya tamam oyle he oyle hadı ıyı gunler herkese ugrasamıcam daha fazla hep bı mazeret
luce 10 kıralık adamla avrupaya meydan okudu
boş yapmayın hiç bide oyle kaçak yayın gıbı ıthamlarla gunah almayın antenıyle kutusuyla vıdeosunu cekıp atarım utanırsın burda