Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis Sanchez’e niye talip olmadık biz Falcao gelse bile sol forvet olarak çok iyi olurdu

Moraller bozukken sarı üyelerin mesajlar nedense arttı.

Ulan birde neşeliyken görelim sizleri.. Ben ilk defa görüyorum bu yaz bazılarını..

Falcao gelmedi uyuyan hücreler uyandı..
Onlar mutlu haberler geldiğinde kendi forumlarına geçiyor. Misal bakınız: Seri..2.ligden geldi. Barça istiyordu vs geçiniz adam büyük düşüşte bize gelse tokmakla kovalarsınız.
Bakınız vol2: Nzonzi.. Kardeşim bu adamı geçen sene 26m a almışlar şimdi neden GS den başka talibi yok. Adam at arabası gibi yavaş Fernando'yu çok ararlar.
Bakınız gelirse vol3: Falcao....O maliyetle Falcao Türkiyedeki 2. Van Persie olur.Adam her pozisyonda sakatlanıyor eski Falcao değil.

Anlayacağın renktaşım bazıları kudurmuş durumda

Takıma top oynatmayı bilmiyormuş. Ulan senin yaşının iki katı kupası başarısı var adamın. Yine en zor anda gelip zirveye çıkardı şampiyon yaptı takımı. Elin orta seviye takımı bile tek kalemde 40 milyon veriyor adam koca takımı 10 milyonla döndürmeye çalışıyor.

Atın bu kuşları, peşini bırakmayın.

Kim saldı la bu kargaları bir anda uşüştüler eski mesajlara bakabilirsiniz hocayı en fazla eleştirenlerden biriyim ama şu 2 3 kişi aşırı sıkıntılı millet zaten sınırlı ağır söveceğim şimdi..

Nevzat Dindar: Monaco'nun Galatasaray'dan alacağı paraya ihtiyacı yok. Muhabirlere tepki ve küfür var bizim suçumuz ne.

Nevzat Dindar: Eğer Monaco, Atletico Madrid'den Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak. Bana bu bilgi verildi. Kalinic alınırsa Falcao'yu hemde bedavaya Galatasaray'a verecekler. Bana gelen bilgi bu yönde.

Nevzat Dindar: Galatasaray'ın sadece Falcao'nun peşinde koşması moralleri bozdu.

Falcao transferinde o foto nasıl yayıldı onu merak ediyorum tam bilen var mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya biz ingilterede ufak da olsa bir pazar yapmış olmamız gerek denayer onyekurudan sonra böylesine birini santrafor için de alamaz mıyız

Canım kardeşim “Top oynamadan şampiyon oldu” cümlesi “ben yayınları kaçak ve lag’lı olarak takip ettim” diyenleri bulmak için bir turnusol bence.

Tost makinesi çekim kalitesi ile yayın yapan yerlerden maçları izleyince 21 hafta forvetsiz oynadığımızı, CL’de Forvette Eren, defansta Serdar, Maicon’u görmekte zorlanmış olabilirsin.

Top oynamadan, taktik olmadan psikoloji ile maç kazandık lafı ne kadar boş ise, penaltı ile gol atmış lafı da bir o kadar boş. Kendi evinin gücü de budur zaten. Kendi evinde döve söve rakibi yıldırır ki taraftar rahat galibiyet alınsın. Çekirdek mi çitleyecekti Başakşehir maçında taraftarlarımız?

Son olarak bu takımın toplan 14 oyuncu ile geçen sezonu bitirdiğini de görme imkanın belli ki olamamış. Aylık üyelik 5 Euro. Kaçak yayın izleyip, herkesi de kaçak yayın izledi sanmazsanız memnun oluruz.

Bu lig top oynamayanların kazandığı lig olsaydı son 4 yıl Fenerbahçe şampiyon olurdu. Onların iç saha maçlarındaki atmosferi ile de top oynamadan 17 de 17 yaparlardı. Olmuyor ama değil mi sadece taraftarla. Top oynamadın mı 100 yıllık kulüp demeyip gelip döşüyorlar stadında. Yani taraftar da bi yere kadar. Kazanmak için oynayacaksın.

Çok boş kahve muhabbeti bile değil şu “top oynamadan şampiyon oldular” muhabbeti. Kusura bakmasın kimse.
cidden yordunuz ya tamam oyle he oyle hadı ıyı gunler herkese ugrasamıcam daha fazla hep bı mazeret

luce 10 kıralık adamla avrupaya meydan okudu

boş yapmayın hiç bide oyle kaçak yayın gıbı ıthamlarla gunah almayın antenıyle kutusuyla vıdeosunu cekıp atarım utanırsın burda

Taraftara karşı şeffaf olmamak işte bu sureçleri yaratır.Halbuki resmi site bu transferi belli aralıklar ile anlatmış olsaydı şuan kimse yangın yapmaz ve beklerdi.Olmadığı zaman da laf etmezdi.Galatasaray taraftarı sabırlıdır ama aptal yerine konmak istemez.

cidden yordunuz ya tamam oyle he oyle hadı ıyı gunler herkese ugrasamıcam daha fazla hep bı mazeret

boş yapmayın hiç bide oyle kaçak yayın gıbı ıthamlarla gunah almayın antenıyle kutusuyla vıdeosunu cekıp atarım utanırsın burda

Övdüğü adam da o kadar Türk gence rağmen milli takıma oyuncu bulamıyorum diyen bunak ahahajan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anten fotoğrafının tüm tartışmaları bitireceği kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt