- 18 Temmuz 2009
- 82.356
- 240.905
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak dostum burda delırıyordun 3 4 sene once luce gelsın dıyeÖvdüğü adam da o kadar Türk gence rağmen milli takıma oyuncu bulamıyorum diyen bunak ahahajan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyide ne bu yaygara şimdi? Yeni takım kurulmuş az çok.... bir kaç hafta beklemek okadar mı zor? Şu an futbol olarak iyi olmadığımızı hepimiz biliyoruz herhalde zaten ama bırakalım da biraz zaman geçsin. Takım oluşu herzaman öyle pat diye olmuyor. Ha başarısız olur o vakit anlarım bazı tepkilerine de saat kaç be.schalkelı gruptan cıkamadıgımız gun olsun canları sagolsun mu dedın mesela merak edıyorum ?
bekledıgım duzeyde futbol derken cıty gıbı oynayalım derdınde degılım
ama bı oyun planımız olsun ıstıyorum
tek bı deplasmanın yok 2 senedır. bak tek bır deplasman
hangı avrupa macın var mesela 2 senedır
drogba hocaya yalvarmasa devre arası mactan cıkacaktı mesela real macında ! futbol ıyı futbolcularla oynanır kabulum ama lıgde kı sampıyonluk umurumda degıl bı gun kutluyoruz bıtıyor o kadar
oyun planı taktık vs derken tek kale oynayalım derdınde degılım ama bu lıg ıcınde seri n zonzi falcaoya gerek yok. bu lıgde psıkolojı kazanır. Nokta.
Olur mu Falcao geldi dün KAP bildirimi yapıldı.Moraller bozukken sarı üyelerin mesajlar nedense arttı.
Ulan birde neşeliyken görelim sizleri.. Ben ilk defa görüyorum bu yaz bazılarını..
Falcao gelmedi uyuyan hücreler uyandı..
reis golcao diye bilinçli mi yazdın bilmiyorum fakat istemeden bi akım başlatmış olabilirsin.

çok dikkat çekiyorsun kanatlarını kırarlarOlur mu Falcao geldi dün KAP bildirimi yapıldı.
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3,5 olduğunu bilmiyordum, 2 diye okumuştum bonservisi de yoktu. 3,5 çokmuş Trabzon ödeyemez fifalık olup alır ancak.Yıllık 3.5 milyon euroya oynayacak yahu ne bedavası, sonra sakatlanıp yatmaya başlayınca elden çıkmıyor diye ağlıyoruz
Sana göre değmez bana göre değer rengim takılmayalım bu kadarBu kadar kaybetmeyin kendinizi.Böyle tartışma mı olur?Değer mi bu lafı demeye..
Nedense burada, sosyal medyada gördüğüm Galatasaray taraftarları hep akıl küpü. Falcao'da şöyle yapmaları lazımdı, Ozornwafor'da opsiyon olmamalıydı bilmem ne.
Arkadaşlar hiç kendinize demiyor musunuz; ben 20 yaşında, tek ticari deneyimi bakkaldan sigara almak olan bir bireyim. Bu adamlar herhalde bu işi benden iyi biliyorlardır. Demek ki bilmediğim şeyler var. Ama yok, her transferde karşındakine büyük kazık sokmamışsan başarısızsın.
Ama yooookkk. O zaman çıksın açıklama yapsın. E yaparsa da bu işler gizli yürütülür diyorsun? Yaptı Falcao açıklamasını anlaşmayı sağladı %99 bitti dedi. Seni de bilgilendirdi. Son adımda bir sorun çıkmış olabilir, sorun da olmayabilir belki bu akşam KAP gelebilir.
Ama yook olmuyorsa alternatiflere yönelsin. E bu sefer de bizim yönetim pazarlık yapmayı bilmiyor. X oyuncuya bu paraları vereceğimize Falcao'yu bekleyip bedava alsaydık ya?
BU YANGIN NEDEN? Görmüyor musun senin yaptığın yangın zarar veriyor. Diagne transferi senin yüzünden çıkmaza girdi. Yönetimi panik transfere zorluyorsun hata yaptıracaksın. Sakin ol, güvenip beklemekten başka çaren yok! Bu adamlar senin tepkini kesmek için milyonları Falcao transferine dökebilir, babalarının parası değil, nasılsa kimse de hesap soramaz, zorla Dursun Özbek yapmayın şu adamları sonra kahrını yine biz çekiyoruz.
Kadro büyük ölçüde kuruldu.Orta sahaya gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli 3 isim katıldı. Rotasyonda iş yapacak birkaç isim alindi. Diagne seni öyle böyle bu sene götürebilir. Yok dediğin B plani Diagne olabilir.
Ben demiyorum ki hiç hataları yok. Elbette var ve oldukça büyük hatalar. Eleştiri konusunda taraftar gayet haklı. Ancak eleştirinin boyutu konusunda büyük sorun var.
Son olarak mesleğim avukatlık. Dilerseniz bi kaç prosedür halledip menejer lisansı alabilirim. Bu çok bilen arkadaşlar hadi birleşelim menejerlik şirketi kuralım, resmi işlemleri ben halledeyim siz de çok mu zor dediğiniz deli saçması işleri halledin. Diagne'yi 20 milyona Belhanda'yı 15 milyona okutun. Gelen parayla Icardi'yi kiralayın falan. Vallahi bir kuruş istemiyorum siz de zengin olun Galatasaray da kurtulsun.
cok yordunuz gercekten. bana alıntı yapıp yazmıssın
schalkelı gruptan cıkamadıgımız gun olsun canları sagolsun mu dedın mesela merak edıyorum ?
bekledıgım duzeyde futbol derken cıty gıbı oynayalım derdınde degılım
ama bı oyun planımız olsun ıstıyorum
tek bı deplasmanın yok 2 senedır. bak tek bır deplasman
hangı avrupa macın var mesela 2 senedır
drogba hocaya yalvarmasa devre arası mactan cıkacaktı mesela real macında ! futbol ıyı futbolcularla oynanır kabulum ama lıgde kı sampıyonluk umurumda degıl bı gun kutluyoruz bıtıyor o kadar
oyun planı taktık vs derken tek kale oynayalım derdınde degılım ama bu lıg ıcınde seri n zonzi falcaoya gerek yok. bu lıgde psıkolojı kazanır. Nokta.