Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanyama 15 milyon Euro'ya Club Brugge'de. (via Het Nieuwsblad)

Kaan usta kuş zaten :D sarı üyelerin çoğu kuş eski üyelerden de araya kaynayanlar var demiştim. Bunlardan biriside bu bi kaç kişi daha var.

Nevzat Dindar: Arkadaşlar bu linç kültürünü bırakalım. Bizim bir suçumuz yok. Bakın net söylüyorum bana gelen net bilgiye göre Monaco, Atletico Madrid'den Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak. Falcao'yu hemde bedavaya Galatasaray'a verecekler. Monaco'nun öyle 5 milyon euroya falan ihtiyacı yok. Bu bana gelen net bilgidir.
Gel de anasına sövme şimdi linç kültürünü bırakın rahat rahat arkamızdan sallayalım diyolar bide yüzsüz yüzsüz insanları salak felan mı sanıyolar bu andavallar

Bir an önce Falcao hevesinden vazgeçip diagne-babel-adem forvet hattı üzerinden bir stil belirlememiz gerekir. Geçen sene 1 tane forvetimiz yokken bu sene diagne ve o bölgede kullanabileceğin babel gibi bir oyuncun var.
Ayaklarımız bir yere bassın ve fuleli bir sol açık oyuncusu takıma kazandırılsın.

Bizim takımın en büyük sorunu ceza sahası içine 1 oyuncuyla giriyor olmamız topu o bölgeye taşıyana kadar rakip yerleşmiş oluyor değil falcao yanına messiyi getirsek yine forvete söveriz.

Acilen topu maç boyu 5-10 kere ceza sahasına taşıma potansiyeli olan topçu bulmamız gerekir.
Seri ve nzonzi ile topu orta sahaya hızla atarız tamam bu konu tam istediğimiz gibi ama o top sonra kanal oyuncularına gidip nagatomoya ve nzonziye geri dönecek. Emreye topsuz oynamayı aşılarız sorun değil ama alışmış olduğumuz bir sol kanattan atak sistemi varken çok sorun yaşarız onyekuru muadili birini bulup almamız gerekiyor

batshuayi falan deniliyor da falcao dışında bir forvet gelse bile sabır sınırı 5 maç olur 5 maç kötü oynasın kim olursa olsun linç edilecek bu ortamı yönetim hazırladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt