Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne belki çift forvetli sistemde daha efektif olabilir.

Monaco 1 forvet daha alsın bu sefer diyecegi şey sizin gözünüzün üstünde kaşınız var Falcaoyu satmıyoruz olur.10 gün kalmıs alternatiflere yönelin genç dinamik bi forvet alın bari Diagneye mahkum etmeyin bizi

Bende bundan korkuyorum renkdaş. Falcao'nun olmama ihtimaline karşı bir alternatif planları olduğuna inanmak istiyorum.

Gerçi Gomis gittikten sonraki süreçte, alternatifleri olmadığını görmüştük.

Ders aldıklarına inanmak istiyorum.

BABEL : 8
EMRE MOR : 9
ADEM : 5
JİMMY : 6
SERİ : 10
NZONZİ : 10
ŞENER : 5
OZORNWAFOR : 7
OKAN KOCUK : 9 arkadaştan altıntı yaptım

Bu kadar transfeer yapılmış bi facao içinde yeter be adamın ne sucu var herkes adama yükleniyor.
suçu klubüyle anlaşmadan foto servis edip monaconun bonservis istemesini saglaması sonra der biz klubün 3 kuruşunu bile düşünüyoruz der yersen

Adamın sözleşmeli oyuncusuyla is bitmeden fotoğraf çekilirsen adamlar da senin böyle burnundan getirir . Bunu 10 yaşındaki çocuk bile bilir ama Abdurrahim Bey öğrenemedi gitti

Falcao'nun yerine daha iyisini bulursak size bedavaya veririz diyorlar. Adamlarda herhangi bir panik havası da yok bulursak göndeririz bulamazsak Falcao kalır kafasındalar.

3 milyon olayı da hikaye. Orta halli bir topçuya bile 30-40 milyon veren bir kulüp bizim vereceğimiz 3 milyonu ne yapsın ?

Bizimkiler de Falcao'yu transferin sonuna kadar bekleriz olursa ne ala olmazsa Diagne ile devam ederiz diye düşünüyorlar. Daha önce defalarca herkesle anlaştık ama maalesef oyuncuyu alamadık diyen Apo yine çıkar aynı cümleleri kurar olay kapanır.

Klüpten niye hala resmi bir açıklama yok monaco başkanı konuşuyor menajer konusuyor yönetim sessiz rezalet işin cıvkı çıkmış işte şimdi açıklama yapmayacaksan ne zaman yapacaksın ..

Konya maçında tribünlerinde sakın Apo Falcao nerede diye bağırmayın bağıracaksanız Apo forvet nerde diye bağırın zira ilkine cevap olarak Falcao gelmek istedi ama kulübü bırakmadı diyebilir ama ikincisine diyecek bir laf bulamaz. Dünyada tek forvet Falcao olmadığına göre 2 aydır neden Falcao'nun peşinden koşmuş onu bir açıklasın.

Tribünde hep bir ağızdan gereken protestonun yapılacağına eminim. Apo Falcao yoksa istifa da güzel bir tezahürat olabilir aslında.

Rezil

alan_7115.webp

albayrak_346.webp

images%20(12).webp

images%20(13).webp

Biz neyi bekliyoruz onu çözemedim benim anladığım monaco falcao ya yeni sözleşme değil de mevcut sözleşmenin son senesinde takımda kalma teklifi yaptı falcao ise bu sene ile birlikte +1 sene ekleyip 2 senelik yeni sözleşme istiyor zaten 2 yıl sonra ülkesine dönme şartı felan istiyormuş bizle görüşmesinde 2 yıl kesin avrupa da kalma fikri var bizi de yedekte bekletiyor işte monaco yanaşmazsa bize gelir monaco kabul ederse kalır olay bu şu anki durum monaco nün saha içi sorunları felan falcao nün dediğine gelecekler gibi benim anladığım bu o yüzden bu ise yattı gözüyle bakın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt