Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.598
- 1.123
- 1.413
çocuklar koşun gidin az kaldı babanıza birşeyler olacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde gecen senenin gol kralı var zaten der. Forvetimiz var der. Tabi karşısında gerizekalı varya uydurur bişiler utanmadan sıkılmadan. Gittim bk ettim zıçtm batırdım diyecek hali yok.Konya maçında tribünlerinde sakın Apo Falcao nerede diye bağırmayın bağıracaksanız Apo forvet nerde diye bağırın zira ilkine cevap olarak Falcao gelmek istedi ama kulübü bırakmadı diyebilir ama ikincisine diyecek bir laf bulamaz. Dünyada tek forvet Falcao olmadığına göre 2 aydır neden Falcao'nun peşinden koşmuş onu bir açıklasın.
Tribünde hep bir ağızdan gereken protestonun yapılacağına eminim. Apo Falcao yoksa istifa da güzel bir tezahürat olabilir aslında.
beceriksizler monaconun forvet almasını bekliyorlar herhaldeKlüpten niye hala resmi bir açıklama yok monaco başkanı konuşuyor menajer konusuyor yönetim sessiz rezalet işin cıvkı çıkmış işte şimdi açıklama yapmayacaksan ne zaman yapacaksın ..
Bir şekilde gelecek bu adam belli olduNevzat Dindar: Galatasaray, orta saha transferi için Mehmet Topal'ı gündemine aldı.
AMonaconun 25526363737882.forvet almasını bekliyoruz renktaş
Kendi yerinde oynayamiyor terlemiyor bile sol açık nasıl oynayacak.İngiltere ligi izleyin forvetler defansa kadar gelip koşuyor. Belhanda yere yatmayı koşmayı geçtim kaleye bir sut,bir ara pas atsa da parayı haketse.
Selam beyler sperm çalışması ne alemde kapanan hesap var mı

Seri böyle oynarsa Mehmet Topal ilk 11 oynar çok ciddiyim.Bir şekilde gelecek bu adam belli oldu
Gelirse de orta sahaya iyi alternatif olur
Tabi makul ücretlerle