Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya maçında tribünlerinde sakın Apo Falcao nerede diye bağırmayın bağıracaksanız Apo forvet nerde diye bağırın zira ilkine cevap olarak Falcao gelmek istedi ama kulübü bırakmadı diyebilir ama ikincisine diyecek bir laf bulamaz. Dünyada tek forvet Falcao olmadığına göre 2 aydır neden Falcao'nun peşinden koşmuş onu bir açıklasın.

Tribünde hep bir ağızdan gereken protestonun yapılacağına eminim. Apo Falcao yoksa istifa da güzel bir tezahürat olabilir aslında.
Elimizde gecen senenin gol kralı var zaten der. Forvetimiz var der. Tabi karşısında gerizekalı varya uydurur bişiler utanmadan sıkılmadan. Gittim bk ettim zıçtm batırdım diyecek hali yok.

Monaco resmen yıldırma politikası uyguluyor. Falcao'yu bırakmak istemiyorlar. Oyalayarak kendiliğimizden vazgeçmemizi bekliyorlar. Yaptıkları teklifleride falcao kabul etmedi. En azından biz vazgeçersek onu bir yıl daha tutma peşindeler işte. Vazgeçip başka birine mi yönelmeliyiz yoksa devam mı etmeliyiz emin değilim. Ama bu kadar bekleyip de hüsranla bitsin istemiyorum. Pazara kadar falcao burada olmalı çünkü iyi bir forvet getireceklerini sanmıyorum

Kalan sürede planlamamızı bedelsiz kiralık forvet almak üzerine yapmamız lazım artık. EPL takımlarından kadroda düşünülmeyen oyunculara öncelik verilebilir. Sonrasında eğer Falcao gelecekse gelir, gelmezse Diagne + kiralık forvet ile devam ederiz. Lig için pek bir endişem yok. Yine şampiyon oluruz.

Alan2 oldu. Benim artık ümidim kalmadı. Bugün Türkiye'ye gelecek diyenlerin mabatlarından uydurduğunu ifade edebilirim.

Nevzat kolpası emoji atmıyor mu ya uzundurukan kolpası bu akşam getirmiyor mu hala adamı

Zeki'nin akşam KAP gelmediğinde yapacağı açıklamaları çok merak ediyorum. Aslında merak etmiyorum çünkü yalan bu tarz heriflerin ruhuna işlemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt