Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kostasa verilen 1.250 bizim transfer bütçesine etkisi yokmuş doğru mu bu? Madem yok niye böyle katakulleli açıkladık

3 tane forvet 1 tane skorerkanat 1 tane skorer 10 no lazimoglulazimde beeeee

Kostasa verilen 1.250 bizim transfer bütçesine etkisi yokmuş doğru mu bu? Madem yok niye böyle katakulleli açıkladık
Abi sabah böyle bi söylenti çıktı da etkisi elbette var. Yoksa luyindama, maicon vb. transferlerin de etkisi olmazdı. Tabi ki var hâlâ eksi bakiyedeyiz ama 1 küsür diye biliyorum

Bu hamsilerin oynadigi butun rakipler seyirci yasakli.Prag,simdi de Aek.Ne balli takim bunlar.

Bu monaco hala forvet ariyorsa verin abi Diagneyi.Slimani yi bile aldilar.hicmi pazarlama yetenegi yok bunlarin?13diagne,3 Falcao 10 u nakit al

Bu transfer olumlu veya olumsuz nasıl sonuçlarsa sonuçlansın Albayrak'ın sadece Florya ve futbolculardan sorumlu olması gerekiyor Transfer görüşmeleri için Şükrü Başkanın yanına daha aktif kurumsal birisi getirilmeli.

Benim tahminen Diagneyi elden cikaramadiklari icin Falcao isini agir dan aliyorlar, cünkü kendileri de biliyor Falcao gelirse Diagne yedek kalacak ve 13 milyon ödedikleri adamin degeri kat kat düsecek bunun altindan kalkamiyacaklari icinde Falcao ha bügün ha yarin diye oyaliyorlar taraftari

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao işi olmuyorsa acilen forvet harekatı yapmak lazım, bu gidişle sezonu Diagne ile geçireceğiz şaka gibi

Benim tahminen Diagneyi elden cikaramadiklari icin Falcao isini agir dan aliyorlar, cünkü kendileri de biliyor Falcao gelirse Diagne yedek kalacak ve 13 milyon ödedikleri adamin degeri kat kat düsecek bunun altindan kalkamiyacaklari icinde Falcao ha bügün ha yarin diye oyaliyorlar taraftari

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Diagneyi 10 milyona satacaklardı ama Falcao işi olmayınca bekletiyolar. Diagneyi satıp sezona yine forvetsiz girme ihtimalini kimse göze alamaz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt