Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Kostasa verilen 1.250 bizim transfer bütçesine etkisi yokmuş doğru mu bu? Madem yok niye böyle katakulleli açıkladık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapanacagina cogaliyor bunlar yav. Bi yerde yanlis yapiyoruz ama nerde?Selam beyler sperm çalışması ne alemde kapanan hesap var mı
Falcao bosuna tutusmadi bize gelmek icin.Kolombiyalılarda bizim gibi duygusal insanlar sanırım. Reaksiyon şeklimiz aynı.![]()
yusuf erdoganlar, rizede bir aslanlar, falcaoyla fotograflar
bu transfer dönemi az rezil olmadik
Abi sabah böyle bi söylenti çıktı da etkisi elbette var. Yoksa luyindama, maicon vb. transferlerin de etkisi olmazdı. Tabi ki var hâlâ eksi bakiyedeyiz ama 1 küsür diye biliyorumKostasa verilen 1.250 bizim transfer bütçesine etkisi yokmuş doğru mu bu? Madem yok niye böyle katakulleli açıkladık
Hele ibineye bakZeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.
Bu hamsilerin oynadigi butun rakipler seyirci yasakli.Prag,simdi de Aek.Ne balli takim bunlar.
Bence Diagneyi 10 milyona satacaklardı ama Falcao işi olmayınca bekletiyolar. Diagneyi satıp sezona yine forvetsiz girme ihtimalini kimse göze alamazBenim tahminen Diagneyi elden cikaramadiklari icin Falcao isini agir dan aliyorlar, cünkü kendileri de biliyor Falcao gelirse Diagne yedek kalacak ve 13 milyon ödedikleri adamin degeri kat kat düsecek bunun altindan kalkamiyacaklari icinde Falcao ha bügün ha yarin diye oyaliyorlar taraftari
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi