Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Evet orange county choppersAmerican Chopper değil mi bu![]()
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet orange county choppersAmerican Chopper değil mi bu![]()
Terbiyesizlik yapma. Bir defa bombos dedin terbiyebimizi bozmadık. Sana ne neyi takip edecem. Sen mi öğreteceksin bana? Kimsin lan sen
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Natural degil

"Falcao'nun Galatasaray'a geçişinde (transferinde) daha fazla komisyon mu arıyorlar?"
![]()
Javier Barbato on Twitter
“Estarán buscando mas comisión en el pase de Falcao a @GalatasaraySK? Realmente no hay ofertas por James? Will they be looking for more commission on the pass from Falcao to @GalatasaraySK? There really are no offers for James?”t.co
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakin olsa fikir verme neyi takip edeceğime. Ben sana insan gibi yazıyorum. Yazdigin cevaba bak. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Senle aynı düşünmüyorum diye futbol mu takip etmeyecemSakin olun
Bir Ts'nin 20 milyonluk kadro ile oynadığına bak, bir Fatih Terim'in 55 milyonluk kadro ile oynadığına. Ts'nin 3 katı para harcamasına rağmen Ts kadar oynayamıyoruz.
Hemen bordo mavi bir forma alıp yıl sonuna kadar çılgınlar gibi destekler mayıs ayında yine sarı kırmızı forman ile tura katılırsın olur biter.Bir Ts'nin 20 milyonluk kadro ile oynadığına bak, bir Fatih Terim'in 55 milyonluk kadro ile oynadığına. Ts'nin 3 katı para harcamasına rağmen Ts kadar oynayamıyoruz.
Bu saatten sonra Mitroglundan iyi forvet alacağımızı düşünmüyorum. Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet. Göndermekle hata yaptık. Hollanda liginde 20yi rahat geçer. Terim sevmedi diye sans vermedi.
Futbolda dün yoktur bugün vardır.Tek başına Ts kadar kupa kazandırdı ama olsun hocalığı sıfır demek ki. Takım 2 senedir şampiyon olmuş, Ts en son ne zaman kupa aldı belli değil, başarı açlığı tokluğu gibi konular da önemli değil. Yeter ki sallayalım Terim’e.
7 senedir top oynamadım şimdi çıksam 10 tane yağlarım hollanda ligindeBu saatten sonra Mitroglundan iyi forvet alacağımızı düşünmüyorum. Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet. Göndermekle hata yaptık. Hollanda liginde 20yi rahat geçer. Terim sevmedi diye sans vermedi.
Futbolda dün yoktur bugün vardır.
2 senedir top falan oynadığımız yok ayrıca önce gomis, sonra feghouli şampiyon yaptı
Sakin olsa fikir verme neyi takip edeceğime. Ben sana insan gibi yazıyorum. Yazdigin cevaba bak. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Senle aynı düşünmüyorum diye futbol mu takip etmeyecem
Ama ben hala bu saatten sonra mitrodan iyi golcü gelmez diyorum. Gelir de umarim yanılırım. 10 gün kaldı transfer bitmesine.Orada 20 gol atması bir şeyi kanıtlamaz bazı oyuncular bazı takımlara uymaz.Performanstan öte hocanın Miroğlunun olumsuz tavrı yüzünden takımı kötü etkilediği için yolladığını düşünüyorum
Eğer bu derece bitik biri olmasa Marsilya 15 milyon ödediği adamı neredeyse yok pahasına bırakmazdı üsta para bile verdiler
Bize geldi yine aynı şey kim alsa zarar etti
Falcao ikinci kez aynı bayrakları foto içinde paylaşmış.
sözüm meclisten dışarı, o bayrak direkleri....Falcao ikinci kez aynı bayrakları foto içinde paylaşmış.