Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Falcao'nun Galatasaray'a geçişinde (transferinde) daha fazla komisyon mu arıyorlar?"

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim bu adam doğukan?

Bir Ts'nin 20 milyonluk kadro ile oynadığına bak, bir Fatih Terim'in 55 milyonluk kadro ile oynadığına. Ts'nin 3 katı para harcamasına rağmen Ts kadar oynayamıyoruz.

Tek başına Ts kadar kupa kazandırdı ama olsun hocalığı sıfır demek ki. Takım 2 senedir şampiyon olmuş, Ts en son ne zaman kupa aldı belli değil, başarı açlığı tokluğu gibi konular da önemli değil. Yeter ki sallayalım Terim’e.

Bir Ts'nin 20 milyonluk kadro ile oynadığına bak, bir Fatih Terim'in 55 milyonluk kadro ile oynadığına. Ts'nin 3 katı para harcamasına rağmen Ts kadar oynayamıyoruz.
Hemen bordo mavi bir forma alıp yıl sonuna kadar çılgınlar gibi destekler mayıs ayında yine sarı kırmızı forman ile tura katılırsın olur biter.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suc taraftarda

Ozaman twitterde ne ademi ne jimmysi ne babeli diye yangin cikarmaya calistim

Fatih hocadan dahami iyi bileceksin dediler

Beni yakti sonra biatci tayfa

Biatin sonu husrandir

Teknik ve yonetim transferden anlamiyor ve her sene geriye gidiyoruz ne yazik ki

Ayriyeten bile bile takimi yaslandirmak Galatasaraya ihanetdir!!!!

Bu saatten sonra Mitroglundan iyi forvet alacağımızı düşünmüyorum. Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet. Göndermekle hata yaptık. Hollanda liginde 20yi rahat geçer. Terim sevmedi diye sans vermedi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orada 20 gol atması bir şeyi kanıtlamaz bazı oyuncular bazı takımlara uymaz.Performanstan öte hocanın Miroğlunun olumsuz tavrı yüzünden takımı kötü etkilediği için yolladığını düşünüyorum

Eğer bu derece bitik biri olmasa Marsilya 15 milyon ödediği adamı neredeyse yok pahasına bırakmazdı üste para bile verdiler

Bize geldi yine aynı şey kim alsa zarar etti

Tek başına Ts kadar kupa kazandırdı ama olsun hocalığı sıfır demek ki. Takım 2 senedir şampiyon olmuş, Ts en son ne zaman kupa aldı belli değil, başarı açlığı tokluğu gibi konular da önemli değil. Yeter ki sallayalım Terim’e.
Futbolda dün yoktur bugün vardır.
2 senedir top falan oynadığımız yok ayrıca önce gomis, sonra feghouli şampiyon yaptı

Bu saatten sonra Mitroglundan iyi forvet alacağımızı düşünmüyorum. Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet. Göndermekle hata yaptık. Hollanda liginde 20yi rahat geçer. Terim sevmedi diye sans vermedi.

7 senedir top oynamadım şimdi çıksam 10 tane yağlarım hollanda liginde

Günlerdir nöbetin durumunu, en azından psikolojisi "Godot'yu Beklerken" dir. Allah kabul etsin... :emrah:

Sakin olsa fikir verme neyi takip edeceğime. Ben sana insan gibi yazıyorum. Yazdigin cevaba bak. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Senle aynı düşünmüyorum diye futbol mu takip etmeyecem

Biz diyoruz takim yasli takim kagni gibi dinamik adam yok

Sen diyorsun mitroglu kalsaydi

Mitroglunun gitmesi dogru hamle
Yerine genc dinamik hizli yedek forvet almamak ise yamlis hamle

Onun icin badminton oneriyorum

Orada 20 gol atması bir şeyi kanıtlamaz bazı oyuncular bazı takımlara uymaz.Performanstan öte hocanın Miroğlunun olumsuz tavrı yüzünden takımı kötü etkilediği için yolladığını düşünüyorum

Eğer bu derece bitik biri olmasa Marsilya 15 milyon ödediği adamı neredeyse yok pahasına bırakmazdı üsta para bile verdiler

Bize geldi yine aynı şey kim alsa zarar etti
Ama ben hala bu saatten sonra mitrodan iyi golcü gelmez diyorum. Gelir de umarim yanılırım. 10 gün kaldı transfer bitmesine.

Falcao ikinci kez aynı bayrakları foto içinde paylaşmış.
66477589_383621862343025_2993467755046589751_n.webp

Bu moruk tayfa cok kosmamak icin
Birde oyunu yavaslatmiyormu
Acayip kil oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt