Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.823
- 274
- 1.523
Alan yaşıyor mu onu tekrar almaya çalışalım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Signature move oBu ne lan?Gözümden yaş geldi.![]()
Demekki bu uluslararasi bi oyalama taktiğiymişİşin içinde apo olunca hiç sanmiyorum.falcao nun yerine adam alınca birakicaklar dendi,yerine adamın yedeği geldi gicikligina vermiyorlar işte.
Ayrica,biz bu masalları çok dinledikEkli dosyayı görüntüle 57426

Adamlar Luca Toni ile başlığı açmışlar 2009’da rahat 9-10 sayfa 1 saatte geçmiştir. Çok leş bir forumdu. Bizim forumumuz bile güzel... Teşekkürler Gsc ailesi...Monaco forumu tarihin en aktif gününü yaşamıştır herhal
link atsana özeldentwetterda gördünüz mü bir şerefsiz eski karısını boğazından bıcaklamıs kadın kanlar içinde ben ölmek istemiyorum diyor kızı anne lütfen ölme diye bağırıyor kadın ölmüş ne yazık ki gece gece çok fena oldum kusura bakmayın ama bu ülkedeki bazı erkekler tam bir oros.. çocuğu pislik herif ya gece gece sinir oldum
Dm atsana tweeti ahbabtwetterda gördünüz mü bir şerefsiz eski karısını boğazından bıcaklamıs kadın kanlar içinde ben ölmek istemiyorum diyor kızı anne lütfen ölme diye bağırıyor kadın ölmüş ne yazık ki gece gece çok fena oldum kusura bakmayın ama bu ülkedeki bazı erkekler tam bir oros.. çocuğu pislik herif ya gece gece sinir oldum
twetterda isyan var kadın trend olmus baksanalink atsana özelden
Bizim forum yerelde zaten aktiflik açısından zirveyi oynar.Adamlar Luca Toni ile başlığı açmışlar 2009’da rahat 9-10 sayfa 1 saatte geçmiştir. Çok leş bir forumdu. Bizim forumumuz bile güzel... Teşekkürler Gsc ailesi...
gördümtwetterda isyan var kadın trend olmus baksana
twetterda gördünüz mü bir şerefsiz eski karısını boğazından bıcaklamıs kadın kanlar içinde ben ölmek istemiyorum diyor kızı anne lütfen ölme diye bağırıyor kadın ölmüş ne yazık ki gece gece çok fena oldum kusura bakmayın ama bu ülkedeki bazı erkekler tam bir oros.. çocuğu pislik herif ya gece gece sinir oldum
Allah kahretsin böyle dünyayı. Nerden yazdin abi izledim yıkıldim kahroldum.twetterda gördünüz mü bir şerefsiz eski karısını boğazından bıcaklamıs kadın kanlar içinde ben ölmek istemiyorum diyor kızı anne lütfen ölme diye bağırıyor kadın ölmüş ne yazık ki gece gece çok fena oldum kusura bakmayın ama bu ülkedeki bazı erkekler tam bir oros.. çocuğu pislik herif ya gece gece sinir oldum