Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke. Ama öyle bir şey olsa davullarla, zurnalarla bahsederdik burada. Adam sakat diye döndü Milan'a. Daha da gelişme yok. Milan'da tamamlar sezonu büyük ihtimalle.Milan'da ki Silva zannetmiştim ben![]()
İsmi harf haricinde aynı olunca direk paylaşmıştım oltaya geldikKeşke. Ama öyle bir şey olsa davullarla, zurnalarla bahsederdik burada. Adam sakat diye döndü Milan'a. Daha da gelişme yok. Milan'da tamamlar sezonu büyük ihtimalle.
Yok oldu o güzel anilar ... hepsink silindi yeni forumdan sonraBunlar senin mapusunuda bilmiyordur
Olur öyle renktaş. Herkes çok gergin. Ortalık toz duman. Şu haldeyiz.İsmi harf haricinde aynı olunca direk paylaşmıştım oltaya geldik![]()
Şu saatlerde ortalık durgun renktaş yarın yangın başlarOlur öyle renktaş. Herkes çok gergin. Ortalık toz duman. Şu haldeyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 57434
Beynimden vurulmuşa döndüm. Hakikaten kıyamet kopsa tepemize yeridir.offff....
o twitterde Emine bulut konusuna girdim icim parcalandi be.
Yaziklar olsun...nalet olsun ya. Kiz cagizinda hayati söndü. Bu travma ile hayati sonuna kadar savasir. Bir cani bukadarmi basit almaya be. Insallah cayir cayir yanar cehenmde. Serefsiz it
İşte şu anda herkes gergin. Fırtına öncesi sessizlik. Bir kibritte alev alacak forum hem olumlu, hem olumsuz manada. Yarın birçok kişinin kellesi bile gidebilir forumda.Şu saatlerde ortalık durgun renktaş yarın yangın başlar
İşte şu anda herkes gergin. Fırtına öncesi sessizlik. Bir kibritte alev alacak forum hem olumlu, hem olumsuz manada. Yarın birçok kişinin kellesi bile gidebilir forumda.