Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar azizi almıs monaco

offff....

o twitterde Emine bulut konusuna girdim icim parcalandi be.

Yaziklar olsun...nalet olsun ya. Kiz cagizinda hayati söndü. Bu travma ile hayati sonuna kadar savasir. Bir cani bukadarmi basit almaya be. Insallah cayir cayir yanar cehenmde. Serefsiz it

İsmi harf haricinde aynı olunca direk paylaşmıştım oltaya geldik :D
Olur öyle renktaş. Herkes çok gergin. Ortalık toz duman. Şu haldeyiz.
CnyyYOeXYAAONmN.webp

Ben o silvanın sakat olduğunu düşünmüyorum parada anlaşamadı monaco onyekuru için başta 15 demişlerdi sonra 13e aldılar uzadı süreç öyle değişik bir takım bu as monacosu

Şaka bir yana 1 aydır falcao bekliyoruz
Taş olsa çatlardı

Falcao bir yaşama bıcimi artık. Bundan sonra wc gidince Monaco taraftar forumunu duvara yazıcam.. sevişirken falcao düşününce istek kalmıyor. :-)

Beyler bu arada Kasıma doğru baya ekonomi dibe vuracak diyorlar. Bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar vardir belki de bugün nişanlımın calistigi şirket küçülmeye gitmiş işten cikarimlar olmuş ekim sonunda daha da çıkarım olacak demişler.

Allah sonumuzu hayır etsin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

offff....

o twitterde Emine bulut konusuna girdim icim parcalandi be.

Yaziklar olsun...nalet olsun ya. Kiz cagizinda hayati söndü. Bu travma ile hayati sonuna kadar savasir. Bir cani bukadarmi basit almaya be. Insallah cayir cayir yanar cehenmde. Serefsiz it
Beynimden vurulmuşa döndüm. Hakikaten kıyamet kopsa tepemize yeridir.

Falcao için olumlu haberler çıkmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte şu anda herkes gergin. Fırtına öncesi sessizlik. Bir kibritte alev alacak forum hem olumlu, hem olumsuz manada. Yarın birçok kişinin kellesi bile gidebilir forumda.

Yarın net açıklama gelmez ise.

Fatih hoca maç sonu in the tabela diyip yönetime giydirirrrr ve yangın başlar

ntepi kayseri alıyormuş. çok iş yapar burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt