Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet çok sağlam duyumlar aldım MR. Uzundurukan'dan . Pazartesi günü saat 8'de Falcao uyanacak. 8,01'de esneyecek terliklerini giyecek ve 19.45'de Arena'da Abdurrahim Bey ile kucak kucağa fotoğraf çektirecek . 21.10'da köfte yemeye gidecek . 23.02 sevişip uyuyacak .

Yabancıları satarak gelirde kazanıyorlardı

Türk futbolu olumlu yönde seyir ederken sırf Feneri kurtarmak için bundan vazgeçecekler

Bjk,Tsnin tutumları bizle olsa bir şey yapamazlar da onların güçten yana tavır alacakları belli
Onlarin kafasi şu. Önce güçlüyü beraber indirelim sonra biz kendi aramızda kapışırız.

Bu kafayla bir adım yol alamazlar. Bizim farkimiz bu işte. Bizde dandik yabancilar olsa fenerde dünya starlari olsa ben inanmıyorum yabanci siniri gelsin diye biz cigirtkanlik yapmazdik.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ECnFJ9JX4AATDiS

Erkek yazsa neler olurdu

Bu yabanci sınırı düşerse en cok anadolu klupleri boku yer. Adamlar bu şekilde büyüklere diş geciriyordu. Artik vasat Turklerle hicbirsey yapamazlar

özellikle son dönemde sivrilen yerlilerin de yurt dışına gitmesiyle çoğu takım çer çöp ile oynamak durumunda kalır.

ama bizim için çok kaygılanmıyorum. bir şekilde yolumuzu buluruz.

Adamların bize diş geçirmek gibi bir amaçları yok ki. Çöp çöp Türk oyuncularını 8-10 milyona satma derdindeler büyüklere. Sanki bilmiyorsun hocam. Amma yaptın.
Hocam haklisin ama her sene bir adam satan Gençlerbirliginin hali ortada mesela. Bazıları hala eski senin dedigin kafada. Bazilari da ula neden sadece Türkü satayim gider yabanciyi da satarim moduna girdiler ve yabanci siniri 6 7 zamanlariyla şimdiki zaman arasinda ligde acayip kalite farkı var.

2021-2022 den sonra bence ligin gelirleri daha da düşecek

Yayın ihalesi bitiyor.Bein bir daha girmez belki bu piyasaya

Maaş yükünü azaltmak lazım o zamana kadar

bu devrın kızları cok kotu

cinsiyet farkı yok, herkes böyle

öte yandan bu zamana özgü bir şey de değil, hep böyleydi

sosyal medya sayesinde insanlar ''unpopular opinion'' denen zurna fikirlerini paylaştığında karşılık bulabildiğini görmeye başlayınca etik perdesi ortadan kalktı hepsi bu. artık aman ayıp olur diyerek kendini sakınmıyor kimse.

Hocam haklisin ama her sene bir adam satan Gençlerbirliginin hali ortada mesela. Bazıları hala eski senin dedigin kafada. Bazilari da ula neden sadece Türkü satayim gider yabanciyi da satarim moduna girdiler ve yabanci siniri 6 7 zamanlariyla şimdiki zaman arasinda ligde acayip kalite farkı var.

İyi ama Anadolu takımlarının yabancı sattığı yok ki dışarıya? Paso Türk pazarlıyorlar. İşte onlar için değişen bir şey olmayacak aslında. Pazarlayacakları Türkleri bize pazarlayacaklar. Bizim bir yerimize kaçacak paralar. Onlar yine bulacak paralarını. Gerçekten merak ettim Anadolu takımları en son ne zaman büyük paralara transfer geliri elde ettiler? Ben hatırlamıyorum. Merih falan var sadece Alanya gönderdi. O da zorunlu satışı kullanıp sattığı için pek bir şey kazanamadı. Resmen adamnların satışları düştü son yıllarda. Onlar da bunu görüyor ve istemiyor bu kadar yabancıyı. Vedat'ı veya Deniz'i cidden 10 milyona satabilirlerdi büyüklere mesela. Ama satamadılar yabancı sınırının çokluğundan.

bu devrın kızları cok kotu
Saygı kalmadı üstad. Ben lisede arkadaslarla bir yerde otururken aile yanında oturmayalim makara yapariz rahatsız olurlar derdik. Şimdi bakiyorum ula değil küfürden insanlar rahatsiz olur mu diye düşünmeyi p.st oğulları ya da kizlari her neyse son ses video açıyorlar vs.

Tam 10 yıldır özel ders veriyorum. 10 sene öncesiyle şimdi arasinda net saygi ve kültür farki var. Yalancilikta hat safhada bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt