Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#lideretransferşart açtıkları tag'a bak ya 2-3 transferle martta şampiyon olacakmış kamiller ulan bu nasıl bir acizlik gerizekalılar cumhuriyeti :D

Manakonun gaz alınacak kadar çok taraftarı varmıymış. Whatsapp grubundan yazaalar yeterdi.

EBC041D5-99AF-4787-ABBF-2953CABD040F.jpeg

Bakın gördünüz mü
Adamlar yerine golcü almadan golcülerini bırakmıyorlar
Tırt slimani olsa bile

Size birşey hatırlattı mı?

Aniden gelen ulan bekleride yenileseydik keşke hissi. Biri Sevillada diğeri İnterde cok tecrübeler edindiler ama artık fizik olarak kötü durumdalar ve bizi tehlikeye sokabilecek bi durumdalar. Yedekleride aldıkları sürelerde ışık vermediler. Fatih hoca en iyisini bilir ama bu kadar olağanüstü kadroda birde bek değişimi yapabilseydik güzel olurdu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakın gördünüz mü
Adamlar yerine golcü almadan golcülerini bırakmıyorlar
Tırt slimani olsa bile

Size birşey hatırlattı mı?
Biz öyle yapsak UEFA FFP'den 2 yıl almaz bizi Avrupa'ya. Nedenini şöyle açıklayayım. Biz gittik bir adama 10 milyon euro verdik aldık diyelim şimdi. Sonra öyle oldu, böyle oldu derken elimizdeki adamı ya satamayız ya da bedelinin çok altına satarız FFP'yi karşılayamıyoruz. O yüzden önce satıyoruz. Sonra elimizdeki paraya göre oyuncu alıyoruz.

Aniden gelen ulan bekleride yenileseydik keşke hissi. Biri Sevillada diğeri İnterde cok tecrübeler edindiler ama artık fizik olarak kötü durumdalar ve bizi tehlikeye sokabilecek bi durumdalar. Yedekleride aldıkları sürelerde ışık vermediler. Fatih hoca en iyisini bilir ama bu kadar olağanüstü kadroda birde bek değişimi yapabilseydik güzel olurdu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katiliyorum ama bu saatten sonra yerine bakilacak oyuncularin daha iyi olacagi konusunda ciddi suphelerim var, ocaka birakmak sanki daha iyi
Ama bir yedek stoper sart mumkunse yerli

Puhauauauau olaya bak ya

Galatasaray lisesinin yeni müdürü fb kulubü üyesiymiş. Böyle hainleri nasıl başa koyuyorsunuz vallaha pes ya.
Müdürleri İlçe Milli Eğitim Bakanlığı belirliyor olabilir. Sonuçta devlet okulu. Ben lisedeyken nasıldı hatırlamıyorum prosedürü. Tabbi Galatasaray'da okumadım o ayrı. :D Keşke okuyabilseydim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt