- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
TSL de 1 gol atan Slimaniyi alan Monaco ya o ligin gol kralını pazarlamalıydık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıçıcam onların da taraftarına ya. Yangın yapıp duruyorlar Falcao gidiyor diye.Taraftarın gazını almak için yapılmış bir haber olabilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3-3-6 olsaydi perisan olmustuk..Jardim 4 3 3 e donmuş 3 forvet alınmadan bırakmam demiş..
Biz öyle yapsak UEFA FFP'den 2 yıl almaz bizi Avrupa'ya. Nedenini şöyle açıklayayım. Biz gittik bir adama 10 milyon euro verdik aldık diyelim şimdi. Sonra öyle oldu, böyle oldu derken elimizdeki adamı ya satamayız ya da bedelinin çok altına satarız FFP'yi karşılayamıyoruz. O yüzden önce satıyoruz. Sonra elimizdeki paraya göre oyuncu alıyoruz.Bakın gördünüz mü
Adamlar yerine golcü almadan golcülerini bırakmıyorlar
Tırt slimani olsa bile
Size birşey hatırlattı mı?
Puhauauauau olaya bak ya
Galatasaray lisesinin yeni müdürü fb kulubü üyesiymiş. Böyle hainleri nasıl başa koyuyorsunuz vallaha pes ya.
Aniden gelen ulan bekleride yenileseydik keşke hissi. Biri Sevillada diğeri İnterde cok tecrübeler edindiler ama artık fizik olarak kötü durumdalar ve bizi tehlikeye sokabilecek bi durumdalar. Yedekleride aldıkları sürelerde ışık vermediler. Fatih hoca en iyisini bilir ama bu kadar olağanüstü kadroda birde bek değişimi yapabilseydik güzel olurdu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çocuklara bahçede top oynamayı da yasaklar bu mudurPuhauauauau olaya bak ya
Galatasaray lisesinin yeni müdürü fb kulubü üyesiymiş. Böyle hainleri nasıl başa koyuyorsunuz vallaha pes ya.
Müdürleri İlçe Milli Eğitim Bakanlığı belirliyor olabilir. Sonuçta devlet okulu. Ben lisedeyken nasıldı hatırlamıyorum prosedürü. Tabbi Galatasaray'da okumadım o ayrı.Puhauauauau olaya bak ya