Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaşlar. Farzedelim Galatasarayımıza Falcao gelmesin. Diagne ve Mitroglu da gitmekte dirensin ve kadro dışı bırakılsın. Şuan ki mevcut kadromuz ile santrafor olarak Erencan oynasa bile Süper ligde şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor ile çekişiriz. Dinamizm açısından beklerimizde Emre Taşdemir ve Linnes oyanasın. Orta saha 3'lümüz Nzonzi-Seri-Belhanda. Kanatlar Babel-Feghouil-Emre Mor rotasyonu. Bu orta saha ve kanatların ligi çok rahat domine edeceğinden eminim. Kaldı ki Falcao geliyor. Ayrıca Fatih Terimden bizi çok mutlu edecek sürpriz bir hamle bekliyorum. Bu genç bir bek de olabilir genç bir forvet de olabilir. Aynı Onyekuru tarzı. No panik. Şampiyon Cimbom.:dans::cigara::dans:
Bu hakemlerle o dediğin çok zor.
İlk haftadan gördük adamlar kollanmaya başladı.
Sezon baslamadan güya bizim lehimize hata yapan hakemlerin klasmanı düşürüldü.
Emre vs. de olduğu için.
Şampiyonluğu sadece çatır çatır top oynayarak alabiliriz.
Yoksa izin vermezler.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar ligi kurasına mı bekliyorlar acaba bizimkiler?

Baktılar ölüm grubunda düştük falcao maliyetinden dolayı vaz geçip diagne lig için yeterli düşünülür. Ha taraftarların vereceği tepkisini hesaba katmışlardır herhalde.

Screenshot_20190821-110109.webp
Screenshot_20190821-110109.webp

Kap gelmezse emre kaplan siler twiti yani :) yoksa diagne saglik kontrolunden geciyordu falan

Arkadaslar, Testelinin haberleri hepsi servis ve kolpa haber. Dun gece ciktigi an servis haber demistim, ve oyle oldu.

INANMAYIN

yanlız bu falcao olayı artık transfer olayından çıktı gelmez ise olumsuz bir enerji olacak çok. bu da yönetime yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt