Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne düz adamsın yaw iyice konyalı oldun19.05 beklemek de saçma
açıkla geç kardeşiimmmm
konyalı olunmazNe düz adamsın yaw iyice konyalı oldun
Emre kaplan bugün kap gelecek mi dedi?emre kaplana linc var eger KAP gelmezse
Bu hakemlerle o dediğin çok zor.Renkdaşlar. Farzedelim Galatasarayımıza Falcao gelmesin. Diagne ve Mitroglu da gitmekte dirensin ve kadro dışı bırakılsın. Şuan ki mevcut kadromuz ile santrafor olarak Erencan oynasa bile Süper ligde şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor ile çekişiriz. Dinamizm açısından beklerimizde Emre Taşdemir ve Linnes oyanasın. Orta saha 3'lümüz Nzonzi-Seri-Belhanda. Kanatlar Babel-Feghouil-Emre Mor rotasyonu. Bu orta saha ve kanatların ligi çok rahat domine edeceğinden eminim. Kaldı ki Falcao geliyor. Ayrıca Fatih Terimden bizi çok mutlu edecek sürpriz bir hamle bekliyorum. Bu genç bir bek de olabilir genç bir forvet de olabilir. Aynı Onyekuru tarzı. No panik. Şampiyon Cimbom.![]()
ne dedi ki?emre kaplana linc var eger KAP gelmezse
Ne, ne bağlacını kullanacaksanız cümleyi olumlu bitirmeniz gerek. Ne bugün ne de bu hafta bekliyorum demeliydiniz. Falcao’suzluk resmen kafaları bozmuş, cümle kuramıyoruz!