- 1 Ağustos 2014
- 63.860
- 75.066
- 4.338
Ooof Allahım offf
Bir yandan sıcak bir yandan transfersizlik..
Bir yandan sıcak bir yandan transfersizlik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34 yaşına girecek adama 3 yıl sözleşme 15 milyon maaş + menajer komisyonu bağlamak rezillik olur gerek yok böyle işlere
Avrupa da başarı için lazım diyenler var.Öyle bir kura gelir ki Falcao alsan bile fayda etmez ödediğimiz parayla kalırız
Ligde Diagneyle mi şampiyon olcan? Bu sene Diagne 10 gol atamaz34 yaşına girecek adama 3 yıl sözleşme 15 milyon maaş + menajer komisyonu bağlamak rezillik olur gerek yok böyle işlere
Avrupa da başarı için lazım diyenler var.Öyle bir kura gelir ki Falcao alsan bile fayda etmez ödediğimiz parayla kalırız
Bu L'equipe nasıl bir gazeteymiş arkadaş her türlü pisliği yapıyor adamlarLequipe falcao haberinin alt başlığında "monaco falcaonun kalması umudunu hala koruyor" demiş..
Salı günü diye bir şey demedi ki forumda neden gelin güvey oldun kendi kendine ayrıca kimse emin olamıyor geleceği günden vsSallıyor rengim forumdaki arkadaşlar da baya beklentiye girdi. Hatta berke ceza falan aldı kolpacı dedi diye
Ek: Sergen kardeşimiz de atılıyordu
Ligde Diagneyle mi şampiyon olcan? Bu sene Diagne 10 gol atamaz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligde Diagneyle mi şampiyon olcan? Bu sene Diagne 10 gol atamaz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
| Son günlerde adı sık sık @FCNantes kulübü ile anılan Kostas #Mitroglou için kulübün yeni hocası Christian #Gourcuff’ün olumsuz rapor verdiği öğrenildi. @GalatasaraySK https://t.co/GF2boaBaTVFalcao Gelmezse Albayrak kesinlikle istifa etmeli isterse 10 da 10 şampiyon yapmış olsun Böyle Amatörlük olmaz.
o her zaman olmaz şu konuda falcao gelmesin diagne felan var diyenler var ibretle okuyorum denizli maçında falcao degil normal seviye de forvet olsaydı maçı kazanmıştık diagne oynuyacagına forvetsiz oynayalım daha iyiGeçen sene Eren-Sinan-Diagne-Miroğlu hattıyla şampiyon olmadık mı ben mi yanlış hatırlıyorum