Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooof Allahım offf
Bir yandan sıcak bir yandan transfersizlik..

Lequipe falcao haberinin alt başlığında "monaco falcaonun kalması umudunu hala koruyor" demiş..

34 yaşına girecek adama 3 yıl sözleşme 15 milyon maaş + menajer komisyonu bağlamak rezillik olur gerek yok böyle işlere

Avrupa da başarı için lazım diyenler var.Öyle bir kura gelir ki Falcao alsan bile fayda etmez ödediğimiz parayla kalırız

Avrupada basari olayi da komik zaten.

PlayStation saniyorlar 88 güclü Falcao olunca daha cabuk gol olur gibisinden.

Öyle basit olsaydi bu isler her takim bir oyuncuya yüklü girerdi komple stabil takim kurmaktan ziyade.

Ribery Fiorentina’ya mı gitmiş.
Evet

JJW17X.jpg

ya bu yönetim napıyor böyle ya almayın abi şu adamı tamam cidden ayıp artık ya kaç ay oldu. tamam zor transfer de bu kadar sürermi ya bir transfer monoconun oyuncağu yaptılar resmen.

Çok çüzel çransferler yaptık onlari hiç konuşmiyosunuz seri de nzonzi de dünya çapinda çransferler elumuzden çelenu yaptik ama çulübü bırakmadu

Geçen sene Eren-Sinan-Diagne-Miroğlu hattıyla şampiyon olmadık mı ben mi yanlış hatırlıyorum
o her zaman olmaz şu konuda falcao gelmesin diagne felan var diyenler var ibretle okuyorum denizli maçında falcao degil normal seviye de forvet olsaydı maçı kazanmıştık diagne oynuyacagına forvetsiz oynayalım daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt