Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Çatneye sosyal medyadan hakaret etmezsek belki inat etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürdü..Max Kruse
Emre Belezoğlu
Garry Rodrigues
Vedat Muriqi
Deniz Türüç
Zanka
Transferin galibi açık ara Fener
Yabancı basın dan bomba gibi akması lazim falcao Galatasaray da diye gerçi nzonzi 1 güne sıkışan bir transfer olduğu için de olabilir falcao ile ilgili yabancı basında yeteri kadar haber cıktı zaten..

Şöyle belirteyim 1,5 yıldır görevdeler. Bu yüzden 2 ara transfer dönemi geçirdiler 1 de yaz transfer dönemi geçirdiler.Geçen yaz transfer döneminde bu söylediğin oldu. Ara transfer döneminde Alan dedik olmadı ama son gün Diagne geldi ki bu da bir günlük görüşmenin eseri değildir diye düşünüyorum. Yani Alan için görüşülürken Diagne'yi de alternatif olarak tutmuşlar ellerinde. Ve defalarca belirttiğim gibi yine belirtiyorum; Sezonun bir yarısında 20 gol atan bir adamı alıyorsunuz O şartlarda gayet mantıklı bir seçim. Türkiye'yi bile uyum sorunu olmayacak hayatına kaldığı yerden devam edecek ve gollerini atacak bir adamdı o şartlarda Diagne. Şimdi de 2. yaz transfer dönemini geçiriyoruz. Hele bir bitsin bakalım bu transfer dönemi. Sonucu ne olacak? Onu görüp ondan sonra yorum yapılması daha doğru olur.Şöyle Düşünmek daha doğru olur.Bu yönetim 2 yıldır görevde.2 yıldır yaz ve ara transfer döneminde Bir ya da iki isme odaklanıp sonucunda hüsran yaşıyoruz.3. kere aynısı olursa bu tesadüf olmaz demek ki bir yerde Amatörlük var.Bu amatör kimse görevden uzaklaştırılmalı.Medya önünde sürekli konuşan Albayrak olduğu için bu da o isim olmalı.
ali naci nerdesin yav

adam tatildeali naci nerdesin yav
kolombiyalilar dabugün kap gelmiyorsa yarın da falcao gelmez istanbula italyanlar boşa çıkıyor bu durumda
iyi ayarlamış ben tatildeyken pürüz çıkmış der kurtuluradam tatilde