Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ECfFgVbWwAAULLC

Yabancı basın dan bomba gibi akması lazim falcao Galatasaray da diye gerçi nzonzi 1 güne sıkışan bir transfer olduğu için de olabilir falcao ile ilgili yabancı basında yeteri kadar haber cıktı zaten..

Ulan bu Falcao yüzünden 1 aydır hiçbirşeye konsantre olamıyorum. İki kızım var onları falcao diye çağırıyorum. Gecem gündüzüm zehir oldu geceleri uyanıp foruma twitter’a bakıp duruyorum, dengem bozuldu yeminle. 43 yaşındayım hiçbir transfer beni bu kadar yormamıştı. Yeter ulan geleceksen gel

bugün kap gelmiyorsa yarın da falcao gelmez istanbula italyanlar boşa çıkıyor bu durumda

Şöyle Düşünmek daha doğru olur.Bu yönetim 2 yıldır görevde.2 yıldır yaz ve ara transfer döneminde Bir ya da iki isme odaklanıp sonucunda hüsran yaşıyoruz.3. kere aynısı olursa bu tesadüf olmaz demek ki bir yerde Amatörlük var.Bu amatör kimse görevden uzaklaştırılmalı.Medya önünde sürekli konuşan Albayrak olduğu için bu da o isim olmalı.
Şöyle belirteyim 1,5 yıldır görevdeler. Bu yüzden 2 ara transfer dönemi geçirdiler 1 de yaz transfer dönemi geçirdiler.Geçen yaz transfer döneminde bu söylediğin oldu. Ara transfer döneminde Alan dedik olmadı ama son gün Diagne geldi ki bu da bir günlük görüşmenin eseri değildir diye düşünüyorum. Yani Alan için görüşülürken Diagne'yi de alternatif olarak tutmuşlar ellerinde. Ve defalarca belirttiğim gibi yine belirtiyorum; Sezonun bir yarısında 20 gol atan bir adamı alıyorsunuz O şartlarda gayet mantıklı bir seçim. Türkiye'yi bile uyum sorunu olmayacak hayatına kaldığı yerden devam edecek ve gollerini atacak bir adamdı o şartlarda Diagne. Şimdi de 2. yaz transfer dönemini geçiriyoruz. Hele bir bitsin bakalım bu transfer dönemi. Sonucu ne olacak? Onu görüp ondan sonra yorum yapılması daha doğru olur.

Yönetimin en büyük yanlışı da ne biliyor musun? Taraftarın her istediğini yapmaya çalışması... Bunun için uğraşmasalar aslında daha da başarılı olabilirler. Belki taraftar bu kadar istemese baskı uygulamasa Falcao için bonservis istenildiği gün masadan kalkıp diğer alternatiflere yönelmişlerdi.

Ne bitik Selçuk İnan ne Diagne ne de başka biri. Eğer Falcao gelirse takımda tek penaltıcı Falcao olmalı. Ligde 33 maç, Şampiyonlar Ligin'de en az 6 maç (gruplardan çıkarsak ya da 3. olup UEFA'ya gidersek daha fazla maç) ve süper kupa olmak üzere bir sezonda en az 40 maç üzeri ilk 11 çıkmalı ve 90 dakika sahada kalmalı Falcao takım kaptanı ve takımın tek penaltıcısı olmalı. 100 penaltı atsa en fazla 1'i kaçar.

Yeter artık bu özellikle deplasmanlarda penaltı kaçırdığımız için yenildiğimiz maç görmek istemiyorum. Geçen sezon Akhisar deplasmanında maç 0-0 iken Rodrigues penaltı kaçırmıştı ve 3-0 yenilmiştik. Geçen hafta da Denizli deplasmanı aynı senaryo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt